Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

16 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın: Gerçek bu değil

Sergen Yalçın: Gerçek bu değil

Siyah-beyazlıların başarılı hocası Sergen Yalçın, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Portekiz ekibi Sporting Lizbon’a 4-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre Yalçın, konuşmasında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Üzgünüz, beklediğimiz bir skor değildi. Bu kulvar, hataları affetmeyen zorlu bir kulvar. Hızlı hücuma iyi çıkan bir rakibe karşı oynadık. Takımın iyi oynadığını düşünüyorum. Skoru artıracak birçok pozisyon yakaladık. Duran toplardan şanssız şekilde goller yedik. Böyle bir skor olmaması gerekiyordu. Rakibin duran toptan bulduğu gollerin çalışılmış olduğunu düşünmüyorum. Şans faktörü onların yanındaydı. Kaleye gelmeden üç tane gol buldular. Batshuayi şanssız bir günündeydi. Basit goller yedik. Olağanüstü bir durum oldu. Futbol hatalar oyunu. Bu maçtan çıkarılabilecek derslerin neler olduğunu düşünüyorum ama bulamıyorum.

Derbi maçları önemlidir. Yeterli dinlenme süremiz var. Zor bir maç olacak. İyi şekilde hazırlanıp kazanmayı istiyoruz. Normal halimize dönmek istiyoruz. Beklemediğimiz sorunlar yaşadık. İşler iyi gitmiyor ama gerçek bu değil. Takımın toplarlanmasıyla inşallah gerçek görüntü ortaya çıkar.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık