Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın: Geçen yıl zirve yapan takım bu halde olamaz

Sergen Yalçın: Geçen yıl zirve yapan takım bu halde olamaz

Sergen Yalçın futbolcularına “Geçen yıl zirve yapan takım bu halde olamaz. Geçen yılki gibi koşan, basan, pres yapan oyuncularımı görmek istiyorum. Herkes toparlansın ve Kasımpaşa önünde sezon başındaki gücümüzün üstünde bir performans izlettirelim. Sezon sonu kazanan biz olalım” dedi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş’ın üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Sergen Yalçın ile yönetim arasında yapılan zirveden teknik ekibe destek kararı çıkarken siyah beyazlılar Kasımpaşa maçıyla beraber geçmişe sünger çekmeye hazırlanıyor. Giresun maçının ardından yaşanan istifa krizinin ortadan kalkmasıyla birlikte Sergen Yalçın dün futbolcularla bir araya geldi. Ortak menfaatlerinin Beşiktaş olduğunu vurgu yapan Yalçın hem oyuncularla dertleşti hem de moral verdi:

Kimseye ön yargılı değilim

“Ben ve biz önemli değil, bizler bugün varız, yarın yokuz. Aslolan Beşiktaş’tır. Burada bulunmamızın tek nedeni Beşiktaş’ın başarısıdır. Bu nedenle sezon başından bu yana yaşadığımız sorunlar sıkıntılar ve sakatlıklar nedeniyle zor günler geçirdik. Geçen yıl zirve yapan takım bu halde olamaz. Çünkü zirve yapan potansiyelimiz var. Kimseye ön yargılı olmadım. Takımda forma vermediğim kimse yok. En çok üzüldüğüm ise kadromuzun üst düzey olmasına rağmen aldığımız başarısız sonuçlar.

Taraftarımıza layık olmalıyız

Maç yorumlarım objektiftir. Evet bazı arkadaşlar bireysel olarak çok düşük performans sergiliyorlar. Geçen yılki gibi koşan, basan, pres yapan oyuncularımı görmek istiyorum. Pes etmedim sadece üzüldüm. Çünkü dünyanın yaşadığı ekonomik sıkıntılı ortamda maaşından fedakarlık yaparak bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımızın desteğine layık olmamız gerekir. Bunu da başaracak güçteyiz. Herkes toparlansın ve sezon başındaki gücümüzün üstünde bir performans izlettirelim.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık