Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın Diego Godin'i istiyor

Sergen Yalçın Diego Godin'i istiyor

Ekonomik kriz yaşayan İtalyan ekibinin maliyeti düşürmek için Godin’i göndermeye sıcak bakması transferde siyah beyazlıların elini güçlendirirken yönetici Kocadağ “Cagliari’den haber bekliyoruz. Büyük ihtimalle Godin, Beşiktaş forması giyecek” diye konuştu.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın verdiği transfer listesinin ilk sırasında yer alan Diego Godin ile büyük ölçüde anlaştı.

Uruguaylı futbolcuyu 2 yıldır takip ettiklerini belirten Yalçın “Benim sistemime uyan hem defansif hem de ofansif yönü var. Tecrübesiyle de özellikle Şampiyonlar Ligi’nde takıma önemli katkı vereceğini düşünüyorum” dedi.

Yönetici Emre Kocadağ da 2023 yılında Cagliari ile sözleşmesi bitecek olan Godin’in Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığını söyledi.

Cagliari, Kartal’dan 2 gün süre istedi

35 yaşındaki futbolcunun kendilerine olumlu yanıt verdiğini ifade eden ve bonservis için görüşmelerin devam ettiğini belirten Kocadağ “Godin gelmek için ısrarcı. Takımı ise bonservis ücretini asgariye indirmek için 2 gün süre istedi. Biz de haber bekliyoruz. Büyük ihtimalle Godin, Beşiktaş forması giyecek” dedi.

Ekonomik kriz yaşayan İtalyan ekibinin takım maliyetini düşürmek ve sıkıntıların bir nebze hafifletmek için Godin’i göndermeye sıcak bakması transferde Kartal’ın elini güçlendiriyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık