Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın: Bu bir değil, iki değil...

Sergen Yalçın: Bu bir değil, iki değil...

Medyada yer alan habere göre maçın ardından bazı yönetici ve kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapan Sergen Yalçın'ın, "Hakem kırmızı kartta haklı... Ama bu bir değil, iki değil... Bize yapılan fauller neden verilmiyor? Sezon başından beri maçlarımıza bakılsın. Darbeye bağlı sakatlıklar yaşanıyor ama ne faul var ne kart. Bu sadece bu seneyle ilgili değil. Genel olarak aynı sorunu yaşıyoruz" dediği ortaya çıktı.

Sergen Yalçın'ın bu isyanına hak veren yöneticilerin ise, "Zaten bu konuda bir çalışmamız var. Bununla ilgili basın açıklaması yapılacak. Son maçta bir penaltımız verilmedi. Golden önce faul var. Sivasspor aleyhine de yanlış kararlar var. Bu sadece bizim değil, Türk futbolunun çok büyük bir sorunu... Biz sadece adil yönetim istiyoruz. Kendimiz için özel bir ayrıcalık da istemiyoruz. Böylesine hakem yönetimleri sadece kulüplere değil, ligin marka değerine de zarar veriyor" dedikleri öğrenildi.

Kaynak: NTV SPOR

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık