Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu

Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu

“Fabrice Nsakala’nın yaşadığı rahatsızlık istemediğimiz bir durumdu. Korktuk ve endişe duyduk. Nsakala’ya ve Camiamıza geçmiş olsun.

Oyun ilk yarıda istediğimiz gibi olmadı. Merkez ve kenar oyuncularımız statik oynadı. İkinci yarıya iyi başladık. Nsakala rahatsızlanana kadar iyiydik. O ara golü bulabilirdik. Oyunun son bölümünde ise rakip golü bulabilirdi. İyi bir performans sergilemedik. Gaziantep bizim için zorlu bir deplasman. Sonradan oyuna giren hücum oyuncularından beklediğimiz katkıyı alamadık. Yeni yeni toparlanıyoruz. Sezonun başındayız. Umarım bundan sonraki maçlarda daha iyi oynarız.

Ülkemizde uygulanan yabancı kuralı başka bir ülkede uygulanıyor mu merak ediyorum. Anlamsız bir kural. “14 yabancı oyuncu alın” diyorlar, altı oyuncu kenarda oturuyor. 250 milyon avro boşa gidiyor. Oynattırmayacaksan neden aldırıyorsun. Bu kuralı çok doğru bulmuyorum.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık