Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Serdal Adalı'dan Beşiktaş'ın kurtuluş projesi!

Serdal Adalı'dan Beşiktaş'ın kurtuluş projesi!

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı ‘Beşiktaş Master Planı' isimli projesini basına tanıttı. Edinilen bilgilere göre; borçları kapatacak gayrimenkul projesi hazırladıklarını belirten Adalı, başkan seçilmesi halinde 380 villalık ve yüzde 100 ekolojik bir kent yapacaklarına dikkati çekti:

“Bu, Beşiktaş'ın kurtuluş projesidir. Projenin yapılacağı alan atıl vaziyetteki ve ağaçsız eski bir maden arazisidir. Yaklaşık yarım milyon metrekarelik bir arazidir. 150-200 milyon Euro hedefliyoruz.”

Serdal Adalı, Tüpraş Stadyumu'nun kapasitesini artıracaklarını, Nevzat Demir Tesisleri'nin yanındaki 88 bin metrekarelik araziye Serpil Hamdi Tüzün adına bir futbol akademisi kuracaklarını anlattı.

Adalı, Şan Ökten Tesisleri'ni yenileyeceklerini kaydedip, “GAİN Medya'nın ana sponsorluğunda Akatlar Spor Kompleksi dönüşüm projesini hayata geçireceğiz. ‘GAİN Akatlar Spor Park', 365 gün yaşayacak bir yaşam kompleksi olacak” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık