Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Serdal Adalı: Takım için ne gerekiyorsa onu yapacağız

Serdal Adalı: Takım için ne gerekiyorsa onu yapacağız

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, İzmir'de siyah-beyazlı kulübün kongre üyeleriyle bir araya geldi. Edinilen bilgilere göre; toplantıda yaptığı konuşmada Adalı, Beşiktaş'ı daha yükseğe çıkarmak için göreve talip olduklarını söyledi.

"Mehmet Özdilek hocamız ile transfer planlarını yapmaya başladık"

Öncelikle Futbol takımını ayağa kaldıracaklarını kaydeden Adalı, şöyle konuştu:

"Rakiplerimiz hem ligde hem Avrupa'da iyi sonuçlar alırken, sokaklarda rakip takım formalı çocuklar, yıldız futbolcu isimlerini bağırırken Beşiktaş'ımızın bunlara hakkı yok mu? Beşiktaş tarihimizin en fazla maça çıkan oyuncularından, bir efsanemiz Şifo Mehmet hocamız ile birlikte futbol takımımızı ayağa kaldıracak planları yapmaya başladık. Biz popülizm için transfer yapmayacağız, takımın kalitesini yükseltmek zorundayız. Bu transferleri yaparken gerekirse biz karşılayacağız, cebimizden alacağız, tıpkı rakiplerimizin aldığı gibi. Takım için ne gerekiyorsa onu yapacağız."

Adalı, Süleyman Seba'dan sonra Beşiktaş'a bir tapu kazandıran ilk yönetim olmak istediklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ümraniye'nin tapusunu Beşiktaş'ımıza kazandıracak, burada Beşiktaş futbol akademisini çok daha geliştirerek gelecek nesillerin tohumlarını burada atacağız. Tabii ki Beşiktaş sadece futboldan ibaret değil. Camiamızın göz bebeklerinden basketbol takımımız, bu sezon geçen sezona göre çok daha iyi bir performans sergiliyor. Gidişattan memnunuz. Burada da şu anda devam eden yapının üzerine koyarak, ezeli rakiplerimizden biri ülkemize Avrupa Ligi kupasını getirdiyse bizim de hedefimiz bunu başarmak olmalı."

Tüpraş Stadı'nın yapımında çalışan mimarlarla bir toplantı gerçekleştirdiklerini aktaran Adalı, "Stadımızın yapısında, tribünlerde yapılacak değişiklikleri planladık. Bununla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. Göreve geldiğimizde koltuk düzeninin değiştirilmesiyle stadımızın kapasitesini 52 bine çıkaracak çalışmaları yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Adalı, başkan adayı Hasan Arat'ın Süleyman Seba'yı kendisiyle ilişkilendirmeye çalıştığını savunarak, "Onursal başkanımız Süleyman Seba, kulübümüzün ortak değeridir, kişilerin, grupların değil Beşiktaş'ın onursal başkanıdır, hepimizin değeridir. Bizler de onların tecrübelerinden faydalanmış, açtığı yoldan yürüyen insanlarız." diye konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık