Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıkladı!

Serdal Adalı Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıkladı!

Serdal Adalı, Beşiktaş’ta başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Edinilen bilgilere göre; Adalı adaylığını "Beşiktaş için ne yaptıysam, bundan sonraki süreçte görev verilmesi halinde daha fazlasını yapmaya hazırım. Geldiğimiz noktada, çok acıdır ki, Beşiktaş başkanına İnönü Stadyumu'nda parmak sallanır hale gelmiş, saha içinde ve dışında Beşiktaş her türlü adaletsizliğin fütursuzca muhattabı konumuna haline getirilmiştir. Başkanlığa aday olmamın ilk v en önemli sebebi buna yeter artık demektir. Beşiktaş'a dair çok büyük ümitlerim ve hayallerim var. Bu kulübün sağlam vizyonla, çok kısa bir sürede nerelere gelebileceğini görüyorum, heyecanlanıyorum. Bu inanç, başkan adayı olarak huzurunuzda olmamın sebebidir. Profesyonel kadromuzla ve hiç tükenmeyen inancımızla her kulvarda başarılı olmayı, en önemlisi sürdürülebilir başarıyı birinci hedefimiz olarak belirledik" sözleriyle duyurdu.

İşte Serdal Adalı'nın sözleri;

"Büyük Beşiktaş ailesi, Beşiktaşımızın bugün tarihinde hiçbir döneminde eşi benzeri görülmemiş bir duruma sokulmuştur. Ulu Önder Atatürk'ün o eşsiz tespiti, adeta Beşiktaşımızın da sınavına dönüşmüştür. Dahili ve harici düşmanların bugün Beşiktaş'ı düşürdüğü duruma hiçbir Beşiktaşlı kayıtsız kalmamalıdır."

SEYİRCİ KALMAM

"Ben, bu camia için en ağır bedeli ödemiş Beşiktaşlılardan biriyim. Benim buna seyirci kalmam söz konusu olamaz. Bu süreçte adaylığımızı destekleyen isimlerden, camianın size vefa borcu var söylemlerini çok duyuyorum. Yapmaya çalıştıklarımızın Beşiktaş camiasında karşılık bulduğunu görmek bizi mutlu ediyor ve cesaret veriyor."

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

"Değerli Beşiktaşlılar, doğrudur rakiplerimiz makas onların lehine açılıyor. Ama kimsenin şüphesi olmasın, Beşiktaş en büyüktür ve öyle kalacaktır. Boşuna uğraşmasınlar, benden enkaz devraldık cümlesini kimse duymayacak. En kısa zamanda doğru adımları bir bir atarak hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız."

SPORTİF DİREKTÖR MEHMET ÖZDİLEK

"Mehmet Özdilek hocamızla bir görüşme yaptım. Allah seçimi kazanmayı kısmet ederse, sportif direktör olarak Mehmet Özdilek hocamızla yola devam edeceğiz. Yönetim kurulunda da eski futbolcu bir kardeşimiz olacak."

HOCA ARAMAYA GEREK YOK

"Ümraniye'ye geçmeden önce Rıza hocayla konuştum. Beşiktaş'ın Rıza hocası varken yeni bir hoca aramaya gerek yok. Ben çok da eminim, Rıza hoca bu takımı toparlar. Biz de devre arası transferler yapıp takımı toparlamayı düşünüyoruz."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık