Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş'ten şampiyonluk sözleri ve transfer açıklaması!

Şenol Güneş'ten şampiyonluk sözleri ve transfer açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş “Önümüzde 3 kulvar var. Konferans Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası var. 3 kulvarda olan bir takım olarak en iyisini yapmaya çalışacağız. Bunu daha önce ilk senede de kullandım. Beşiktaş’ın hedefi şampiyonluktur, bize düşen çok çalışmak” dedi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; yeni sezonun startını veren siyah beyazlılarda dün yardımcıları ile bir basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam yeni sezon hedeflerini anlatırken Transfer çalışmaları ile ilgili olarak da bilgi verdi:

"Öfkeyi sevgiyle birlikte yeneceğiz"

Büyük başarılar istiyoruz. Başlangıçta zor ve imkansız görünür ama aşılır. Oynadığımız oyundan futbolcular ve taraftar da keyif alsın istiyoruz. Oyun hızı ve temposunu artırmalıyız. Tribünde de sahada da öfkeyi ve kötülüğü hiç istemiyoruz. Öfkeyi sevgiyle, kötülüğü iyilikle yenmeye çalışacağız. Küfür, şiddetin olmadığı bir ligi hayata geçirmeliyiz. Mutlu olduğumuz yerde başarılı olacağız. Oyuncuları gördüğümde onu hissediyorum. Daha samimiler, daha iyiler. Daha mutlular. Mutluluk başarıyı artırır, başarıyı getirir.

"Resmi maçlarda hatayı hoş görmem"

Şampiyonlar Ligi de olsa her takımı yenmek için sahaya çıkacağız. UEFA Konferans Ligi, Süper Lig, Türkiye Kupası ve hazırlık maçları... Hazırlık maçlarında hatalarımız olacak. Hoşgörüyle karşılarım. Bu hatalar bize yol gösterecektir. Ancak, resmi maçlarda olmaz. Biz her turu geçmek istiyoruz. Konferans Ligi çok önemli, mutlaka finale gidelim deyince sıkıntı var. Aynı şey şampiyonluk yarışı için de geçerli. Abartılı övgüler, haksız eleştiriler doğru değildir. İşimizi iyi yapacağız.

"Geçen seneki oyun bize yetmez"

Daha hazır değiliz, sezona başlamadık. Kadroya güveniyoruz. Geçen yılki oyun yetmez. Üstüne koymak zorundayız. 3 kulvarda başarı sözünü veririm ama kupayı mı alırız, final mi olur, çeyrek final mi olur bilmiyorum. Hedefi büyük tutup ilk maçı kaybedince hayallerin bitmesi doğru değil. Bizim ilk hayalimiz oyuncuların performansını artırmak, rakiplere üstünlük sağlamak. Bu bizi zaten bir yere getirecek. Konferans ve Süper Lig, aşılması gereken başarılı olunması gereken engeller. Zor bir sezon olacak. Takım sayısı da 20 oldu. Bu da 38 maç demektir. Konferans ve kupa ile en az 50 üstü maç olacaktır.

"Beyaz sayfa güzel ama kirletmek felakettir"

Sahada kıran kırana, güzel futbol olsun. MHK, PFDK ve Tahkim kurumsal kimlikleriyle olsun, kişisel kararlar olmasın. Biz ilkeli ve kurallara bağlıyız. Haksızlık olmasın. Beyaz sayfa olsun ama silgi olmasın sürekli. Silgi de bitti mi işler biter.

Ben burada kurumsal kimliğin parçasıyım. Keyfime göre karar alamam, ortak akılla karar alıyoruz. TFF de böyle yapmalı. Alınan kararlar yanlışsa eleştirilir. Beyaz sayfa güzel ama kirletmek felakettir. Silgi dedim, silgi biterse hepimiz biteriz.

"Gazianep ve Hatay var mı yok mu?

Hatay ile Gaziantep bu sezon var mı, var görünüyor. Açıklaması var mı, duydunuz mu? Niye açıklamıyorlar?

"Arda Güler oynadı, sırıtmıyor! Takıma katkı yapıyor"

Gençlere önem veriyoruz tabii. TFF’de de söyledim. Eğitim sistemimiz uygun değil. Hem okuyup hem oynamak mümkün değil. Genç oyuncu oynayacaksa oynar. Hata yapar, bekle tamam ama maç kaybetmek de olmaz. Diğer oyuncu da formsuzsa değiştireceğiz. Biz yarışma takımıyız. Arda Güler’i örnek vereyim. Oynadı, sırıtmıyor, katkı yapıyor. Yaşına mı bakacaksın?

"Acil bir sağ stoper istiyorum"

Kiralık 2 oyuncu vardı; Tayfur Bingöl döndü, Nathan Redmond ile görüşmeler yaptık. Bana verilen bilgiye göre olumlu yönde. Acil sağ stoper istiyorum, olmazsa olmaz. Saiss, Colley ve Emrecan var. Sağda o tip oyuncu yok. Ayın 27’sine stoper lazım.

Ghezzal tam hazır değil, Aboubakar gelecek, Cenk yok. Forvette bir sıkıntı var. 4 oyuncu olsa bile 2 daha almam gerekiyor.

Defansif yönü ve ofansif yönü kuvvetli 2 orta saha isterim. 8-10 oynayacak, 6 ve stoper oynayacak bir isim çok işime gelir. Birini alırsak, diğeri zamana kalabilir.

Sol beke duruma göre bakacağız. Sağ bekte sorunumuz yok.

Türk oyuncu olarak Halil Dervişoğlu tercihimdir. Forvet, sağ açık, sol açık, santrfor oynayan, çıkış yapmak isteyen oyuncuysa mali şartları da uygunsa isterim. Biz daha idealini bulacağız. Aboubakar, Cenk, Ghezzal, Redmond’u zorlayacak. Birinci planda daha hazır oyuncu istiyorum.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık