Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş'ten öz eleştiri: Geçen yılki gibi savaşan bir ekip olacağız

Şenol Güneş'ten öz eleştiri: Geçen yılki gibi savaşan bir ekip olacağız

Konyaspor deplasmanından 3 puanla dönen Beşiktaş’ta hedef UEFA Konferans Ligi’nde Lugano’yu da devirerek lig-Avrupa dublesi yapmak. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Konya dönüşü asbaşkan Emre Kocadağ ile sohbette ligde alınan galibiyetin takıma moral kazandırmak açısından çok önemli olduğunu ifade ederken artık sadece perşembe günü oynayacakları Lugano maçını düşündüklerini söyledi.

TARAFTARIMIZLA KAZANACAĞIZ

Konya’daki oyunla ilgili öz eleştiri de yapan deneyimli teknik adam Konferans Ligi’ndeki mücadelede daha tempolu oynamaları gerektiğinin altını çizip şöyle devam etti:

YiNE KAZANACAĞIZ

“Yoğun maç trafiğinde dinlenmeye fırsat bulamadan takımdaki olumsuzlukları gidermeye çalışıyoruz. Amacımız; koşan, mücadele eden geçen yılki gibi savaşan ekip olarak yolumuza devam etmek. Konferans Ligi’nde ilk maçlar sonrası tüm takımların 1’er puana sahip olduğu bir sıralama oluştu. Seyircimiz önünde oynayacağımız Lugano maçını mutlaka kazanmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inancımız tam.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık