Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklamalar! Dayak yedim Artistlik yaptı dediler

Şenol Güneş'ten çarpıcı açıklamalar! Dayak yedim Artistlik yaptı dediler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş başta kadınlara gösterilen olmak üzere şiddete sert bir şekilde tepki gösterdi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Brand Week İstanbul’da ‘Spor Kültürünü Resetlemek’ konferansında konuşmacı olarak yer alan Güneş sözlerine vefatının 84. yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak başladı. “Gösterdiği yol, saçtığı ışık, gençliğe verdiği vizyon adına Atatürk’e minnetlerimizi sunuyoruz. Biz de daha iyi bir Türkiye için çok çalışmalıyız” diyen siyah beyazlıların tecrübeli teknik adamı şöyle devam etti:

Ayrık otlarını çoğaltmayın

”Bugüne kadar hep kendimi yenilemeye çalıştım. İmkansızlıklardan şikayet etmek yerine kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Ben Beşiktaş’a ilk geldiğimde, oyuncularıma ‘Sizin bir çizginiz var, bu çizgide kalacaksak, burayı kapatıp gidelim’ dedim. Bilgi alışveriş işidir. Kenardan bir oyuncu orta yaptığında vuran yoksa bir anlamı yoktur. Bahçedeki ayrık otlarını çoğaltmayın. Bunlar çoğalırsa, o bahçe kirlenir. Sporun ekonomiye ihtiyacı var. Sponsora ihtiyaç var, bunun yönetilmesi ve marka değerinin korunması gerekiyor.”

Top çarptığında iyi ki düşmedim

Kadına şiddet konusuna da değinen Güneş “Kadına kalkan eller kırılsın. Eşim var, iki kızım var, torunlarım var. Kadına kalkan eller kırılsın. Şiddete uğrayanları çok iyi anlıyorum. Dayak yedim, ‘Artistlik yaptı’ dediler. Yüzüme top geldi, ‘Numara yaptı’ dediler. Ne numarası? Allah’tan düşmedim, yoksa daha neler söylenirdi. 15 yaşında bir olaya şahit oldum. Sonra mahkemeye götürdüler, hakim ‘Silah mıydı, tarak mıydı’ dedi. O kadar baskı oldu ki, en son ‘Galiba taraktı’ dedim. Hukuk dün de bozuk, bugün de bozuk” dedi.

Beşiktaş'a geri dönüşüm çölün suya kavuşması gibi

"Geçmiş başarılar gurur verir ama önemli olan yeni başarılar yakalamaktır. Beşiktaş taraftarı başarılara layık. Onların, bana olan sevgisini asla unutmayacağım. Beşiktaş’a gelirken korkum vardı. Bu sevgiyi kaybederim korkusu vardı. İlk maçta, çölün suya kavuşması gibi bir duygu hissettim. Kendilerine teşekkür ederim. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor gibi takımlarda futbola ortak değer veren herkese bunlar yapılmalı. Aynı geminin içerisindeyiz.”

Trabzonsporlu olmaktan asla vazgeçmem

“Trabzonluyum, orada büyüdüm. Kızanlar oldu. ‘Stadın ismi değişsin’ diyorlar. Değişebilir, benim ismim bana yetiyor. İsmi ben koymadım. Trabzonsporlu olmaktan asla vazgeçmem ama Trabzon’da aldığım değerleri, Beşiktaş’ta hayata geçiren bir insanım.”

1 gün içinde başkanın kararı değişti

“Milli Takım’da turnuvada iyi gitmediğimiz dönemde, değişikliği saygıyla karşılarım. TFF, bana bir görev verdi. Kötü sonuçlar geldiğinde, bunu başkasına yıkmam. Turnuvanın ortasındaydım, başkan devam etmemi istiyordu ama bir gün sonra karar değiştirdi. Kamuoyunda öyle bir düşünce oldu. Başkana da ‘Nasıl isterseniz yapabiliriz’ dedim. İstifa soruldu, gelişen ortamda her şey olabilir. Ben ayrılsam ‘Yarıda neden bıraktınız?’ denecekti. Kalsam ‘Neden değişmediniz?’ olacaktı. Beşiktaş da aynı şey oldu, şartlar örtüştü.”

Valerien Ismael'i suçlamıyorum

“Şartlar itibarıyla Valerien Ismael gitmek zorunda kaldı, onun da çok katkıları oldu. Ben bazı şeyleri söyleyince ‘Eski hocayı suçluyor’ diyorlar. Ben asla hocayı suçlamıyorum, durum tespiti yapıyorum. Ben elimdeki malzemeyi kullanarak tespit yaparım ve bunu da kamuoyu ile paylaşmak isterim.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık