Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş'ten Beşiktaş için şampiyonluk sözleri: Çok istekli ve arzuluyuz

Şenol Güneş'ten Beşiktaş için şampiyonluk sözleri: Çok istekli ve arzuluyuz

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde çıkışını Galatasaray derbisini kazanarak devam ettirirken takım şampiyonluk için tamamen kenetlenmiş durumda. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Güneş yönetiminde çıktığı 19 maçta 43 puan alan siyah beyazlılar son 10 maçta yoluna namağlup şekilde ilerliyor. 8 galibiyet, 2 beraberlik aldığı bu seriyi hükmen galip sayılacak Gaziantep maçı dışında kalan 4 karşılaşmada da devam ettirmek isteyen Beşiktaş’ta takımın şampiyonluğa olan inancı da daha arttı.

BiZi MOTiVE EDiYORLAR

Güneş de sezonun geri kalan bölümü için çok motive olduklarını belirtirken “Çok istekli ve arzuluyuz. Sezon bitimine kadar Gaziantep dışındaki oynayacağımız 4 maçta 12 puan hedefliyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Taraftarlarımız kenetlendiler inanılmaz destek veriyor. Bu da bizi motivasyon olarak güçlü kılıyor” değerlendirmesini yaptı.

BEŞiKTAŞ G.SARAY’A iSTATiSTiKTE FARK ATTI

G.Saray’ı konuk ettiği son 6 Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, bu rekabet tarihinde iç sahadaki en uzun galibiyet serisini yaşarken siyah beyazlılar derbide birçok istatistikte öne çıktı.

· Maçtaki 144 ikili mücadelenin 84’ünü Beşiktaş kazandı (yüzde 58). Galatasaraylılar 60 ikili mücadele kazanabildi (yüzde 42).

· Beşiktaş 15 şutun 7’sinde isabet bulurken, Galatasaray 7 denemesinde 1 kez hedefi tutturabildi.

· Kartal 21 ortasının 8’inde (8) adresi tuttururken, Aslan’ın oranı 18’de 1’di.

· Derbide en fazla ikili mücadele kazanan (23), top kapan (8) oyuncu Beşiktaşlı Gedson Fernandes oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık