Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş'ten Atiba sözleri: Saygıyla eğiliyorum

Şenol Güneş'ten Atiba sözleri: Saygıyla eğiliyorum

Beşiktaş’ta Konyaspor maçının ardından sözleşmesi sona erecek Atiba Hutchinson’a karşılaşma öncesinde veda edildi. Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından plaket takdim edilen 40 yaşındaki Kanadalı ön libero, duygusal anlar yaşarken Şenol Güneş, tecrübeli oyuncuyu övgü yağmuruna tuttu.

Beşiktaş’ın 2013-14 sezonunda kadrosuna kattığı Atiba Hutchinson siyah-beyazlı formayı 10 sezon boyunca terletmiş, 3 lig şampiyonluğunun yanında bir de Türkiye Kupası kazanma başarısı göstermişti. Tesislerde yapılan organizasyonla takım arkadaşlarıyla vedalaşan 40 yaşındaki futbolcu, Konyaspor maçında siyah-beyazlı taraftarlarla son kez buluştu.

FUTBOLCULAR ISINMAYA ATİBA TİŞÖRTLERİYLE ÇIKTI

Beşiktaş oyuncular, ısınma hareketlerini gerçekleştirmek üzere sahaya 13 numaralı arkasında ‘Thank you Atiba’ yazılı tişörtlerle çıktı. Atiba’nın yeşil zemine ayak basmasıyla tüm takım arkadaşları Kanadalı oyuncuyu alkışlarla karşıladı. Ayrıca ısınma hareketleri gerçekleştirmek için sahada bulunan Konyasporlu futbolcular da Kanadalı futbolcuya alkışlarla destek oldu.

ŞENOL GÜNEŞ: İNSANLARIN GÖNLÜNE NASIL GİRDİĞİNİZ ÖNEMLİ

Karşılaşma öncesi Atiba ile ilgili konuşan ve öğrencisine övgüler yağdıran Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kopenhag'da almak istediği Kanadalı ile Siyah Beyazlılar'da yollarının kesiştiğini vurguladı, "Uzun yıllar beraber kaldık. Benimle beraber, bensiz Beşiktaş'ta şampiyonluklar gördü. 10 yılda, 3 şampiyonluk bir oyuncu için olumludur. İnsanların gönlüne nasıl girdiğiniz önemli, Atiba güzel bir örnek." dedi ve ekledi:

"Hala olağanüstü çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum ve saygıyla eğiliyorum. Bu tür oyunculara saygı göstermek lazım ki gelecek nesillerdeki oyuncular da saygı göstersin. Bundan sonraki hayatında da başarılar, mutluluklar diliyorum"

REKORLARLA BIRAKTI

Kanadalı orta saha geçen hafta Kasımpaşa'ya attığı golle lig tarihinin en yaşlı golcüsü unvanını Emre Belözoğlu'nun elinden almıştı. Atiba, ayrıca Beşiktaş tarihinin en çok forma giyen yabancı futbolcusu olarak takımdan ayrıldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık