Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş'ten açıklamalar!

Şenol Güneş'ten açıklamalar!

Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; işte Şenol Güneş'in sözleri;

"Eksiden bakarsanız eksiyi, artıdan bakarsanız artıyı görürsünüz. Nereden baktığınıza bağlı."

BEŞİKTAŞ'A TERS GELİYOR

"Düşündüğümüz gibi üst seviyede bir oyun yoktu ama kazanmaya yeten bir oyun oldu. Beşiktaş'a ters gelen bir rakiple oynadık, iyi bir rakipti. Bu dönemde oynamak belki de bir avantajdı. Oyuncularımız kazanma isteklerini yansıttı, teşekkür ediyorum"

ABOUBAKAR YORUMU

"Aboubakar, fiziksel olarak geride başladı ama geldiği günden beri eksiğini bilerek çok çalıştı. Şu anda daha iyi ama ben daha da iyi olmasını bekliyorum ki inşallah öyle olacak."

OYUNCULARIM ELLERİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERDİ

“Maçta eksiklerimiz de vardı, artılarımız da. Rakibimiz Avrupa’da iyi bir netice aldı, inşallah tur atlarlar. Bugün yorgundular. Önce onları kontrol etmeye çalıştık. İlerleyen dakikalarda hamle yapmayı düşünüyorduk. Oyun düşündüğümüz gibi gelişti. Hatalarımız vardı. İkinci yarıda girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik maç farka gidecekti. Geçen maçta da çok pozisyon bulmuştuk. Bugün çok basit top kayıpları yaptık. Top kaybımız bu kadar yüksek olmasaydı rakip oyundan düşecekti. Rakibimiz top kayıplarımızdan faydalanarak hızlı hücuma çıkmaya çalıştı. Hal böyle olunca rakip oyuna ortak gibi gözüktü.

Oyuncularım ellerinden gelen gayreti gösterdi. Topu birkaç dakika rakibe vermemeliydik ya da rakibe baskı yaparak topu hemen kapmalıydık. Kazanmaya yeten bir oyun vardı. Üç puanı aldık. Bize ters gelen bir rakiple oynadık. Oyuncularım kazanma isteklerini sahaya yansıttılar, onlara teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki hiç hata yapmayalım ama her zaman öyle olmuyor. Bugün puan kaybetseydik üzülürdük. Hızlı ve tempolu oynamalıydık.

Aboubakar attığı golle oyuna renk kattı. Aboubakar çok çalışıyor, çok çalışan kazanır. Aboubakar şu an iyi durumda, daha da iyi olmasını bekliyoruz. Cenk de fizik olarak istediğimiz seviyede olursa rakip bize gelemez. Maxim de iyi geliyor. Ghezzal bu haftadan itibaren tamamen düzelmiş olacak. Tayyip diz kısmına darbe aldı, kontrolden geçecek. Umarım sakatlığı ciddi değildir.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık