Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

05 Mayıs 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş'ten açıklamalar

Şenol Güneş'ten açıklamalar

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Futbol A Takımımızın Bitexen Giresunspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından basın mensuplarına Antalya kampını değerlendirdi.

Güneş’in açıklamaları şöyle:

“Çalışmalar iyi geçti. Fiziksel bir altyapı oluşturmaya çalıştık. Oyun felsefemizi oyuncularımıza anlattık. Başlangıca göre iyiyiz. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Oynadığımız son iki hazırlık maçının ikinci yarılarında kontrolü kaybettik. Takımın alışkanlıkları var, bunları düzelteceğiz. Eldeki oyuncularla verimli bir kamp dönemi geçirdik. Kamp ortamımız çok güzeldi.

Şanlıurfaspor’la başlayacak resmi maç serisinde kazanmayı düşünen, oyununu rakibine kabul ettiren, sonuç ve oyun üstünlüğünü bütünleştiren bir takım göstermeye çalışacağız. Taraftarlarımızın beklentilerinin büyük olduğunu biliyorum. Her maça kazanma anlayışıyla çıkmak zorundayız.

Tayyip bugün sakatlandı. Josef idmanlara çıkmaya başladı. Ghezzal, şubat ayında takıma dahil olacak. Saiss milli takımda sakatlandı. Saiss, dün oynadı ve sakatlığı nüksetti. Oyuncu tam olarak iyileşmeden sahaya çıktığında hem verim alınamıyor hem de tekrar sakatlanabiliyor.

Eldeki oyunculardan en yüksek verimi nasıl alırız diye düşünüyoruz. Takımla oyun sistemimiz üzerine çalışmalar ve toplantılar yaptık. Weghorst ve Saiss’in gelişleriyle oyun formatımız nasıl değişir, onu geldiklerinde göreceğiz. Herkesin takıma katkı yapması gerekiyor. Tüm oyuncular benim için değerli. Sevgi ve saygı içinde güzel bir kamp dönemi geçirdik, bu havanın maçlara yansımasını bekliyoruz.

Takıma katkı yapan oyuncunun başımızın üstünde yeri var. Benim için genç takımdan gelen oyuncuyla en kariyerli oyuncu arasında fark yok. Eldeki oyuncularla devre arasına kadar gideceğiz. Oyuncuların temsilde ve oyunda hataları varsa gereken yapılır. Bugün bunları konuşmanın kimseye faydası yok. Biz bir aileyiz. İyi bir takımız. Yarın ne olacağı belli değil. Şu an kimseyi gönderemeyiz. Eldeki en iyi oyuncularla sahaya çıkacağız.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık