Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş’ten açıklamalar!

Şenol Güneş’ten açıklamalar!

Beşiktaş JK'den edinilen bilgilere göre; Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş’in açıklamaları şöyle:

“Öncelikle annesini kaybeden Fatih Terim’e başsağlığı diliyorum.

Alacağımız sonuçlar, oynayacağımız oyunlarla taraftarlarımız mutlu olmak istiyor. Ligin ilk yarısı bitene kadar beş lig bir kupa maçımız olacak. Lig maçlarında alacağımız sonuçlar çok önemli.

Elimizdeki oyuncu grubuyla sezon başında anlaşma yapıldı. Bu oyuncularla ocak ayına kadar devam edeceğiz. Kimin gideceği kimin geleceğiyle ilgili bir kararımız henüz yok. Elimizde olan tüm oyunculara şans vermek istiyorum. Oyuncularımdan takıma katkı yapmalarını bekliyorum. İyi oynayan, takıma katkı sağlayan bizimle kalır. Hiçbir oyuncumla ilgili kesin bir düşüncem yok. Milli takımlarında olan dört oyuncumuz var.



Ligde geride kaldığımız için ilk yarıda oynayacağımız maçları kazanmak istiyoruz. Sezon başındaki başarılı performansın aynısını hatta daha iyisini sunmak için çabalayacağız. Burada bir aile ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Takımda gruplaşmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz.

Başkan ve yönetim bana görev verdi, ben de oyunculara görev vereceğim. Oyuncularımızın işlerini iyi bir şekilde yapabilmeleri için onlara her türlü desteği vereceğiz. Hepimizin keyif alacağı oyunlar oynamak istiyoruz. Doğru ve coşkulu oynayan, ne yaptığını bilen bir takım olmak istiyoruz.

Takım geride kalan dönemde kırılganlık gösterdi. Kaçmanın kimseye yararı yok. Tam tersi üstüne gideceğiz. İşini iyi yapmayı ön plana çıkaracağız. Bu dönemde kuvvet ve dayanıklılık için bir altyapı oluşturacağız.

İlk defa sezonun ortasında Dünya Kupası düzenleniyor. Var olan duruma göre hareket etmek durumundayız. Devre arası gibi bir dönem oluyor. Gereksiz bir yüklemeyle oyuncuları yıpratmak istemiyoruz. Kuvvet ve dayanıklılık altyapısını oluşturabilirsek onun üstüne çok şey ekleyebiliriz. Dünya Kupası’na giden oyuncular döndüklerinde nasıl performanslar sergileyecekler bilinmiyor. Bu arayı elimizdeki oyuncuların mevcut performanslarını artırmak için fırsat olarak görüyoruz. Ben de bu arada oyuncularla aramdaki iletişimi güçlendiriyorum. Oyuncularımla aramızdaki duvarlar yıkılıyor. Taktik anlayışta da değişiklikler olacaktır. Rakibin bizi kovalamasını sağlayan bir takım olmak istiyoruz. Oyuncuların yetenekleri kadar verimlilikleri de önemlidir. Yetenekli oyuncu bazen beklenen verimi veremeyebilir.



Weghorst kazanma hırsı olan yeteneğini sonuna kadar kullanan bir oyuncu. Dele, Gomez’le kıyaslanabilir. Dibe vurmuşken çıkış yapabilirsin, yeter ki pes etme. Dele, Gomez’den daha genç, çok çalışmayla daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Yüksek bedel ödeyerek aldığınız bir oyuncu, en verimsiz oyuncu olabiliyor.

Takım iyi sonuç alsın, camia memnun olsun diye buradayım. Oyuncu da buradaysa aynı duygu ve düşüncede olmalı. Aksi durumda zaten değişime gideriz. Bu kim olursa olsun.

Rosier zekası ve oyun yeteneği üstün bir oyuncu. Onu bizim tarafımıza getirmeye çalışıyoruz, gelirse iyi. Rosier önemli bir oyuncu. Rosier’in burada olmasını isterim. Rosier, Türkiye’nin en iyi beklerinden birisi.

Sakatlıkların antrenman ve programı ve hoca kaynaklı olduğu iddia edildi. Hoca üzerinden gidilmesini doğru bulmuyorum. Sakatlıkların tek bir sebebi olmaz. Takımında fazla oynamamış oyuncu aldığınız zaman sezon başı yüklemesi de ağır gelmiş olabilir. Sahaya çıkacak oyuncuyu yüzde yüz hazır görmek isterim. Kas sakatlıkları antrenmana da bağlıdır, beslenmeye de dinlenmeye de. Oyuncunun süreklilik arz etmemesi sakatlık riskini artırır.

Ghezzal iyi bir oyuncu ve karakter. Bir an evvel iyileşmesini bekliyoruz. Ocak sonu şubat başı takıma katılacağı söyleniyor. Geldiğinde ne olur göreceğiz. Ghezzal takıma çok katkı yaptı. Beşiktaş gol atma noktasında sorun yaşamadı, çok gol yedi. Geriden oyun kurarken gol yiyoruz, top kaptırdıktan sonra gol yiyoruz. Çok gol yerseniz başarılı olmanız mümkün değil. Gol atmada sorun yaşamıyoruz. Rakibin çıktığı her top gol oluyorsa sıkıntı. Elimizdeki oyuncuların görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını düşünüyorum. Ghezzal’ın bir an önce takıma dönmesini bekliyorum. Benim seveceğim kadro, takımı başarıya götüren kadrodur.



Zaman geçirmeyi top bizdeyken yapacağız. Kasti olarak zaman geçirmek seyircileri de küstürüyor. Oyunun akıcılığını kesmemek lazım. Herkes stada güzel futbol için gelmeli. Umarım maçlar daha tempolu ve hızlı oynanır. Yorgun olan oyuncu dinlenmek zorunda. Hakemler süratli oyunu teşvik etmeli. Elimde olsa devre arası dışında oyuncu değişikliği olmasın.

Oyuncuların iyi olmaları için uğraşıyoruz. Oyuncular iyi olsun ki takım iyi olsun. Umudumuz da gücümüz de var. Yarışta geriden geliyoruz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Oyunculara kendi hikayelerini yazmaları gerektiğini söylüyorum. Büyük takımların sonuca ihtiyacı vardır. Oyuncu yetiştirmek değil takım yarıştırmak durumundayız Alttan gelecek oyuncu da takıma katkı sağlamalıdır. Saiss iyi bir oyuncu. Saiss’i sessiz gördüm, daha çok konuşmalı.

Heyecanım var, heyecandan çok isteğim var. Başarmak ve işimi güzel bir şekilde yapmak istiyorum. Başarı için el ele vereceğiz, birlikte olacağız. Yönetimle herhangi bir sıkıntım yok. Çalışma özgürlüğüm var.

Hazırlık maçlarında değişik oyun varyasyonları deneyebiliriz. Önce oyunumuzu geliştirmemiz lazım. Rakip kaleye yakın oynarsak avantajlı oluruz. Eldeki oyunculara göre plan yapacağız.

Berkay genç bir oyuncu. Ön liberoya uygun, onda biraz güçsüzlük görüyorum. Kerem daha olgun bir oyuncu. Kerem’den beklenti büyük. Yetenekleri var ama üstüne koyması lazım. Hem kendi iyi olacak hem de rekabette olacak. Gençlerin sabır ve zamanı iyi kullanması gerekir. İhtiyacım olan bölgede genç oyuncu açığı kapatıyorsa oynar tabii.

Başarı kazanmak için acı çekmek gerekir. Mert ve Ersin milli takım kalecisi oldular. Kaleci konusu gündemimde yok. Kalede Mert-Ersin rekabeti var.

Talisca değer kazanmıştı şimdi onu paraya çeviriyor. Ucuza gelmek isterse biz de isteriz. Şu anda Talisca gündemimizde yok.

Masuaku sağlamsa tecrübesini verime dönüştürürse bizim için tamam. Peşinen hiçbir oyuncu için gitsin demem. Ocak ayına kadar elimizdeki oyuncuları değerlendireceğiz.

Yüksek toplara vurabilecek bir takımız, bunun üzerine çalışacağız. Hem hücumda hem defansta duran toplar önemli, o konu da gündemimizde.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık