Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş ve futbolcularından maç sonrası açıklamalar!

Şenol Güneş ve futbolcularından maç sonrası açıklamalar!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Josef de Souza, Tayyip Talha Sanuç ve Welinton Souza 1-0 kazandıkları maç hakkında açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: "Sahaya kazanmak için çıktık"

 

“Oyundan önce önemli olan taraftar oyuncu bütünleşmesiydi. Sahada bunu gördük. Oyunun her anında coşku ve heyecan paylaşıldı. Sahaya kazanmak için çıkmıştık. Oyuncular saha içerisinde gayretli ve istekliydiler. İyi başladık ve öne geçtik. İyi bir rakip ile oynadık. Uzun süredir kaybetmeyen iyi oyuncuları olan bir takım. Biz de istekliydik ancak bizim final paslarında ve özellikle top kayıplarında sıkıntılarımız devam ediyor. Bunları aşarsak daha iyi olacak. Gol yemeden maçı kazandık. Üç puan önemliydi. Lig yarışında zor bir dönemden geçtiğimizi hep söylüyoruz. Ancak; gücümüz, umudumuz ve inancımız var. Nihayetinde oyuncular burada büyük bir emek harcadılar, taraftarımız da buna ortak oldu ve hep beraber sahadan mutlu bir şekilde ayrıldık. Kazanmak güzel bir şey. Herkesin yeni yılını kutluyorum.”

Josef de Souza: “Önemli bir galibiyet aldık”

 

“Öncelikle takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık. İyi bir takıma karşı oynadık. Çok çabaladık, elimizden geleni yaptık. Bazı eksiklerimiz vardı. İkinci golü bulsaydık farklı olabilirdi. Yılın son maçını galibiyet ile kapatmak önemliydi. Şimdi artık önümüze bakıp iyi sonuçlar alacağız.”

Tayyip Talha Sanuç: “Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum”

 

“Benim için duygusal bir maçtı. Adana Demirspor’da 4 yıl oynadım. Beşiktaş’a geldikten sonra bana destek oldular onlara çok teşekkür ederim. Bizim için bugün önemli olan kazanmaktı. Bunu başardık, mutluyum. Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. 2022 yılının son maçıydı. Umarım yeni yıl bize çok daha başarı getirir. Taraftarlarımızın da yeni yılını kutluyorum.”

Welinton Souza: “İyi bir galibiyet aldık”

 

“Bundan önceki Gaziantep FK maçında istediğimiz oyunu oynayamamıştık. O yüzden puan kaybettik. Bugün maça iyi bir tempoyla başladık. Çok savaştık, elimizden geleni yaptık. İyi bir galibiyet aldık. Adana Demirspor iyi bir takım. Böyle bir galibiyet bizi mutlu etti. Yeni yıla böyle bir galibiyet ile girmek çok önemliydi. Ben her zaman çalışmaya ve oynamaya hazır bir oyuncuyum. Yeni yılda kupalar kaldırıp şampiyon olmak istiyoruz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık