Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Üçüncülük beklediğimiz bir sonuç değildi

Şenol Güneş: Üçüncülük beklediğimiz bir sonuç değildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin son haftasında Konyaspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. Edinilen bilgilere göre; sezonu ikinci sırada tamamlama fırsatını kaçırdıklarını söyleyen Şenol Güneş, maçtan önceki beklentilerini sahaya yansıtamadıkların dile getirdi. Atiba’nın vedasıyla zaten hüzünlü olduklarını söyleyen Güneş, “Bir de iki puan kaybederek ikinci üzüntüyü yaşadık. Tatile böyle gitmek benim için üzüntü verici.” dedi.

Gelecek sezon planlamasına dair önemli açıklamalar yapan Şenol Güneş, sakatlanarak oyundan çıkan Cenk Tosun’un durumunun yarın belli olacağın ancak iyi görünmediğini dile getirdi.

Şenol Güneş’in Konyaspor maçı sonrası açıklamaları:

“Bizim için üçüncülük, beklediğimiz bir sonuç değil. Beşiktaş şampiyonluğa oynar, şampiyon olur. Ama geldiğimizden beri aynı şeyi söyledik. Sıralamaya bakmadan kendi oyunumuzu geliştirerek en iyi yerde bitirmek istiyorduk. Bugün sahaya çıkarken üçüncüydük, yine üçüncü olarak bitirdik. Kendi sahamızda, sıcak sevgi gösteren taraftarın önünde kaybettiğimiz 2 puan bizi üzdü. Tam tersini düşünüyorduk. Oynayacağımız oyun hem üstün olmalı hem de sonuç düşündüğümüz gibi olmalıydı.”

“TATİLE BÖYLE GİTMEK ÜZÜCÜ”

“Bütüne baktığımızda yine kazanabilirdik ama oyun olarak düşündüğümün altında oldu. Hızlı, temaslı ve agresif oynamadık. Rakibimiz son bölümde bunu çok daha fazla istekli olarak gösterdi. Onları kutlamak lazım. Biz de eksiğimizi tekrar görmüş olduk. Oyunumuzda zaman geçirmek yok, kazanmak için maça asılmak olmalıydı. Oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdiler, oldukça mesafe aldılar ama böyle bir final maçı iz bırakarak bitmeliydi. İz bıraktık ama olumsuz olarak, hüzünle ayrıldık. Taraftarın bu kadar yoğun olduğu, Atiba’nın veda ettiği maçta zaten hüzünlüydük, bir de iki puan kaybederek ikinci üzüntüyü yaşadık. Tatile böyle gitmek benim için üzüntü verici.”

“FUTBOL ATEŞ GİBİDİR…”

“Cenk Tosun’un durumuna yarın bakacağız ama iyi görünmüyor. Kötü bir gün oldu bizim için. Çok daha güzel şeyler hayal etmiştik. Ona hazır olmak, gereğini yapmak… Futbolcularıma hep söylerim; Futbol ateş gibidir, çok içine sokulursan yakar seni. Çok uzaklaşırsan da üşürsün, donarsın. Mesafeyi iyi ayarlamak lazım. Bugün o mesafeyi ayarlayamadık. Konuşacak bir şey de yok. Bundan sonra olumsuz şeyleri söylemenin anlamı yok. Gelecek sene eksiklerimizi görüp, taraftarın beklediği kazanan takım olmak istiyoruz. Umarım öyle olacaktır.”

“HER TAKIMI YENECEK OYUN OYNAYACAĞIZ”

“Kendi işimizde ne kadar dikkatli olursak, kamuoyu da işler kötü gidince abartılı şekilde ‘bu takımdan bir şey olmaz’ denir. Bunların sıkıntılarını yaşıyoruz. Takımda bunu görebiliyorum. Abartılı işleri sevmiyorum. Maç kaybedilir, kazanılır ama maç kaybedilmesin diye çalışılır. Önce oyunumuz iyi olmalı. Bugün rakipten üstündük, zaten rakip 10 kişiydi. 2-0’dan maç niye geri geldi? Bunları düzelteceğiz. Gelecek sene hazırlık maçı dahil her takımı yenecek bir oyun ortaya koymaya çalışacağız.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık