Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş kare asını belirledi! 4 futbolcuyla yakından ilgilenecek

Şenol Güneş kare asını belirledi! 4 futbolcuyla yakından ilgilenecek

Beşiktaş , Şenol Güneş yönetiminde Dünya Kupası arasından sonra zirve adına çıkışa geçmek istiyor. Bu doğrultuda Şenol Güneş, yakından ilgilenip formlarını yükseltmeyi planladığı 4 oyuncusunu belirledi.  Fanatik'te yer alan habere göre; sezonun başlaması sonrasında 2026’ya kadar kontratı uzatılan Ersin Destanoğlu, performansıyla beklentilerin altında kalmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş’in göreve gelmesi sonrasında formasını Mert Günok’a kaptıran Ersin, önceki gün Karagümrük’le oynanan hazırlık karşılaşmasında forma giydi.

Mücadelenin 33. dakikasında Colin Kazım’ın yaptığı vuruşu üzerine doğru gelmesine rağmen kurtaramayan genç kaleci, yine bekleneni veremedi. Ersin’in form grafiğinin geriye doğru gitmesi, taraftarı endişelendirdi.

Yeni prens Kerem Atakan

Kara Kartal’a Sivasspor’dan transfer edilen Kerem Atakan’ın yükselen performansı dikkat çekiyor. İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında da gol atan Kerem, Karagümrük maçını da boş geçmedi.

Siyah- Beyazlılar’ın beraberlik golünü atmasının yanı sıra oynadığı futbolla da beğeni toplayan Kerem, teknik direktör Şenol Güneş’in orta sahadaki yeni prensi oldu!

Güneş'in kare ası!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-16 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek kampta özel program uygulayacağı 4 futbolcuyu seçti. Güneş; Rosier, Josef, Dele Alli ve Muleka’yla yakından ilgilenip bu isimlerin formunu maksimuma çıkarmayı planlıyor.

Takımın her bölgesinde gelişim kaydetmeyi planlayan tecrübeli hoca, ilk dokunuşu Valentin Rosier’e yapacak. Rachid Ghezzal’ın sakatlanması sonrasında performansında düşüş yaşayan Fransız sağ bek, sağ koridor için yeni partneri Cenk Tosun’la beraber çalışacak.

Josef de Souza’nın sezon başındaki ameliyatı sebebiyle kondisyon eksiği yaşadığını gözlemleyen Şenol Güneş, tecrübeli futbolcuya ekstra idmanlarla eski formunu geri kazandırmayı amaçlıyor.

Limitleri zorlayacak

Hazırlık maçlarında daha etkin görüntü sergileyen Dele Alli’ye de yoğun antrenman programı uygulayacak olan Güneş, saha içinde İngiliz futbolcunun tüm limitlerini zorlayacak.

Jackson Muleka’nın içine kapanık bir oyuncu olduğunu gözlemleyen Güneş, hem ekstra idmanlarla oyuncusunu güçlendirecek hem de bire bir yapacağı görüşmelerle Muleka’nın kabuğunu kırarak iletişime daha açık olmasını sağlayacak.

Güneş, bu dörtlünün performansını üst seviyeye çıkararak Antalya kampı sonrası takımın da gücünü yükseltmeyi amaçlıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık