Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş kadroda düşünmediği oyuncuların ismini yönetime bildirdi!

Şenol Güneş kadroda düşünmediği oyuncuların ismini yönetime bildirdi!

Beşiktaş, yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden harekete geçti. Ara transfer döneminde gelen ve giden oyuncularla birlikte kadrosunda değişime giden siyah-beyazlılar, yeni sezonun takımını oluşturmak için şimdiden mesaiye başladı.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, şu andaki kadro içerisinde yer alan 10 ismin mevcut performanslarında değişim olmadığı takdirde gelecek sezon kadrosunda kendilerini düşünmüyor.

LİSTEYİ YÖNETİME BİLDİRDİ

Bu oyuncular arasında, N'Koudou, Welinton, Rosier, Saiss, Atiba, Redmond, Masuaku, Umut Meraş, Dele Alli ve Utku yer alıyor. Teknik patron Güneş'in, yönetim ile ara transfer dönemi tamamlandıktan sonra yaptığı görüşmede, önümüzdeki sezon birlikte olmak istemediği oyuncuları bildirdi.

Güneş'in, "Seneye bambaşka bir takım yaratacağız. Bu nedenle size sunduğum 'ayrılacaklar' listesini gönderebilirsek, elemiz rahatlayacak" dediği ifade edildi.

ERSİN VE MULEKA BELİRSİZ

Siyah-beyazlılarda kaleci Ersin Destanoğlu ile kanat oyuncusu Jackson Muleka'nın durumları ise belirsizliğini koruyor. Kalede Mert Günok'un performansını artırması sonrası kulübeye giden Ersin Destanoğlu, sürekli forma giymek istediği bir takıma gitmek isterken; teknik direktör Şenol Güneş'in farklı mevkilerde görev verdiği Muleka da 'verimli olamadığını' ifade ederek ayrılabileceğinin sinyallerini verdi. Yönetimin, iki oyuncuya da cazip teklifler gelmesi durumunda bunu değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık