Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Hepimizin bir araya gelmesi gerek

Şenol Güneş: Hepimizin bir araya gelmesi gerek

Spor Toto Süper Lig’de 14. haftanın erteleme maçında Beşiktaş, sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmada tribünlerden “Hükümet istifa” tezahüratları yükseldi.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş-Antalyaspor maçında hükümete karşı yükseltilen protestolar sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Devlet Bahçeli “Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisidir” paylaşımında bulundu ve Beşiktaş Kulübü üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

Antalyaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Devlet Bahçeli’nin bu sözleri sorulan Şenol Güneş, şu yanıtı verdi:

“Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Acımız büyük. Ama iyi de bir şeyler gördük. Tek yürek olan bir Türkiye var. Çaresizlik gibi görünen dönemde bu olayı unutturmadan geleceğe adım atmak gerekiyor. Büyük bir acı yaşadık.

Kavgayı hiç doğru bulmuyorum. Daha fazla el ele vermek gerekir. Bunların hepsi tartışılmalıydı. Maçların oynanması ya da seyircisiz oynanması… Şu anda bir şeyler söyleyerek gündemi değiştirmek istemiyorum. Konuşulacak konulardır. Her görüşte bir suçlama, aşağılama, yok etme, bunlardan sıyrılmamız lazım.

Karşılıklı fikir alışverişine herkesin ihtiyacı var. Suçlama, yok etme, aşağılamadan uzaklaşmış olmak lazım. Sportif bir yarış yapıyoruz. Gelecek bizi bugünden daha kötü hale götürebilir. Türkiye'nin her yerinde deprem bölgesi görüyorsunuz. Buna nasıl çare bulacağız birlikte bakacağız. Yetkililer, karar vericilerin mesajlarının iyi verilmesi ve iyi algılanması gerekiyor.

Hepimizin bir araya gelmesi gerek. Bazı kelimeler anlamını kaybetti. Umarım buna dönüş olur. Ülke olarak kendi düşmanımızı yaratmadan bunları bertaraf edebiliriz.”

"Kazanmamız gereken bir maçtı"

Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Şenol Güneş, “Kazanmamız gereken bir maçtı. Taraftar sahayı doldurdu. Rakip kapanan bir takımdı. Ancak hızlı ve tempolu oynayamayınca rakibin kapanmasını aşamadık. Özellikle ilk yarı karşılıklı pozisyon olmayan bir maçtı. İkinci yarı daha baskılı oynadık. Telaşımız ve oyun yapımız kazanmamız için yeterli olmadı. Seyircinin coşkusuna ve isteğine cevap veremedik. Bu açıdan baktığımızda üzüntü verici bir maç oldu. Bizim daha fazla pozisyon üretmemiz gerekiyordu. Bulduğumuz gol ve penaltı yine neticeyi getirebilirdi ama iki puan kaybettik. Kazansak bile bu oyunda eksiklerimiz vardı. Zaten Rachid Ghezzal’ın ısınırken kasığında olan sıkıntı bizi üzdü tabii. Oyuna başlarken takımın üzerinde de olumsuz etkisi oldu. Rachid Ghezzal’ı herkes seviyor, lider bir oyuncu. Onun yerine Dele Alli’yi aldık ancak yeterli verimi alamadık. Sadece Dele Alli’den değil birçok oyuncudan alamadık. Öndeki oyuncularımızın daha hareketli daha etkili olması gereken bir maçtı. Oyuncuları böyle eleştirmek doğru değil, takım olarak 2 puan kaybettik.” şeklinde konuştu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık