Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Hedefimiz üç kulvarda yarışmak!

Şenol Güneş: Hedefimiz üç kulvarda yarışmak!

“İlk resmi maçımızı oynadık. Oyunun kontrolü genel olarak bizdeydi. Sezon başında fiziksel olarak dalgalanmalar olabilir. Oyuncularım ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Sıcak havada bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Avantajlı bir skor elde ettik. Orada da kazanacak oyunu oynamalıyız. Gol yemeden üçüncü golü bulmak istiyorduk. Her geçen gün yukarı gideceğimizi düşünüyorum. Takım halinde iyi oynamaya çalışıyoruz. Maça başlayan ve oyuna sonradan dahil olan oyuncular gereken katkıyı verdiler. Semih beni sevindirdi ama zamana ihtiyacı var. Hedefimiz üç kulvarda yarışmak. Bu süreçte her oyuncuya ihtiyacımız var.” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Sezonun ilk maçı. İyi çalışan oyuncularımızı 90 dakika içinde göreceğimiz maçtı. Oyunun kontrolü bizdeydi. Rakip 2 maç oynadı. Onlar da bayağı zorladılar. Fiziksel olarak dalgalanmalar olabilir ama oyun üstünlüğü bizdeydi. Oyun hakimiyeti iyiydi. Tüm oyuncular elinden gayreti gösterdi, tebrik ediyorum. Seyirci de bizi yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum. Bizim için avantajlı bir skor oldu.

Hedefimiz 3 kulvarda yarışmak, her oyuncuya ihtiyacımız var. Hiç de değişiklik yapmayabilirdik, 3 tane yaptık. Alacağımız oyuncular, eldeki oyuncular var, rekabette takımın bir parçası olduğunu gösterecek. Hepimiz Beşiktaş'ın bir parçasıyız. Güzel bir ortam var. Bunu oyun kalitesi olarak göstermek istiyoruz."

"REBIC'İ BİLMİYORUM, BAŞKA OYUNCU DA OLABİLİR"

"Elimizde bulunan oyuncuların, oynadığımız oyunu bilen, bunun üzerine çeşitlilik koyabilecek oyuncular. Bunlara katılan genç oyuncular var. Onların da sayısını çoğaltmak istiyoruz. Onların katılımı da önemli. Aynı şekilde de transfer yapmak, transferle ilgili geçen Rebic'le konuştuğumda 2 oyuncuyu bu maçtan önce kadroya yazma durumumuz vardı. Gelirse yazabiliyorduk, gelmediği için söyledim. Ama yarın ne gibi gelişmeler olur, başka oyuncu olabilir. Başka oyuncu olabilir. Çok konuşulan oyuncular vardı. Ha geldi, gelecek diye, gelmedi.

Dün de konuştum Beşiktaş'ın paniğe gidecek hiçbir sorunu yok. Sadece üzüldüğümüz çalışan bir arkadaşın ayrılması oldu ama bunlar oluyor.

Daha sezon başı, bugünkü oyun, rakibin gücüyle orantılı. Bütün takımlar için geçerli, 6-8 haftalık dönemde dalgalanma olabilir. Adaptasyon dönemini iyi geçirmemiz lazım."

"BELKİ MAVİ KARTLI OYUNCU ALIRIZ"

"Transferde Türk oyuncularla ilgili düşüncemiz var. Ama bize iş olsun diye alacağımız Türk oyuncu yok. Direkt oluyorsa, mevkisinin en iyisiyse en iyisiyle onu da almak isteriz. Belki mavi kartla alırız. Ondan sonra kırmızı kart gösterirler bize. Kartlara girdik bu ara, bugün sarı kart görmedik."

"BİZİM İŞİMİZ SAHADA"

"Rakiplerle ilgili konuşmak çok doğru değil. Başkalarının ne yaptığı bizim için önemli değil. Elimizde olan bir şey değil. Biz kendimizi en doğru yerde, kulübün ekonomisine, en doğru yapabileceğimizi yapmaya çalışıyoruz. Spekülasyon yapmak için kullanılıyor. Biz yokuz orada. Bizim uzak olduğumuz bir konu. Ben ne dersem yanlış anlaşılacak. Kulüp elinden geleni yapıyor. Transfer yapılmazsa da biz işimizi yapacağız. Sahada yarışacağız. En iyi oyuncularla en iyi oynarsınız ama bunun garantisi yok. Kendi inandığınız şeyi yapmalısınız."

"GHEZZAL EN KISA ZAMANDA SAHADA OLACAK"

"Rachid Ghezzal’ın bugün sahada olmasını isterdim. Şanssızlık yaşadı ve sakatlığı var. Ama şunu söyleyebilirim ki her gün daha da iyiye gidiyor. İnanıyorum ki kısa süre içerisinde gösterdiği çaba ile aramıza dönecektir. Onu tekrar sahada görmek için bekliyoruz."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık