Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Hak ettiğimiz bir gün oldu

Şenol Güneş: Hak ettiğimiz bir gün oldu

Dinamo Kiev'i iki maçta da mağlup ederek Konferans Ligi'nde gruplara adını yazdıran Beşiktaş'ta teknik direktör Şeonl Güneş, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

“Bu sezon başladığımız UEFA Konferans Ligi elemelerinden sonra gruplara katılmayı hak ettik. Geçmiş dönem oynadığımız maçların üstüne koyarak geldiğimizi düşünüyorum. Oyun olarak sonuç olarak hak ettiğimiz bir gün oldu. Taraftarlarımızla bütünleştik, oyuncular elinden gelen gayreti gösterdiler. Verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştılar. Rakibe oynama izni vermediğimiz zamanlar içinde devamlı üstündük. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarımız başından itibaren destek oldu. Hem sahayı doldurdu hem de sinerjisini sahaya yansıttı. Pazar günü de buna ihtiyacımız var, daha fazla ihtiyacımız var. Çünkü takım fiziksel bir yorgunluk geçirecek, bu normaldir. Zihinsel olarak da kazanmanın rehavetini bir an evvel atmamız gerekiyor.

Dynamo Kiev zor bir dönemden geçiyor. Çok iyi oyuncuları var. Yetenek olarak izin verirsen iyi oynuyorlar. Biz baskıyı çok iyi yapınca onlara oynama şansı vermedik.

Yönetimin ve başkanın da biraz moral bulduğunu düşünüyorum. Camianın da bu morale ihtiyacı vardı. Ama umudumuzu, moralimizi ve gücümüzü kaybettirmek isteyen, suni konuların artık bitmesinde yarar görüyorum.

Geçmişte aldığımız başarı ve başarısızlıklar geçmişte kaldı. Geçmişin korkuları veya mutluluğu üzerinde yaşamayı sevmem ama ders almayı kabul ederim.

Takıma da oyuncuya da ne kadar olumlu sinerji verirseniz inanın onlar daha çok sorumlu olup daha çok görevini yapmaya çalışır.

Tribünün her tarafındaki desteğe teşekkür ediyorum. Taraftarın desteğine layık olmak için elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz.

Ben maçtan keyif aldım. Maçın başından itibaren baskılı düşüncemizi, önden baskımızı yapmak, bunu tüm 90 dakika içerisinde çoğunlukla yapmak keyif vericiydi. Çok da mutluyum. Taraftarın da mutlu olduğunu ve bu oyunun da bir güven verdiğini ve daha da üstüne koyulabileceğini düşünüyorum.

Milli arada milli takıma gitmeyen oyuncuları biraz çalıştırıp hazırlayacağız. Pazar günkü maçı atlatmak istiyoruz. Şu an ligde 2 puan kaybımız var. Puan kaybına tahammülümüz yok. Milli aradan sonra ilk resmi maçımızı oynayacağız. Eksik olan oyuncuların tamamlanacağını düşünüyorum.

Ante Rebic’i antrenmanlarda görüyorum. Yükselen bir değer. Diğer oyuncular içinde geçerli. Bazıları takıma çok kolay uyum sağlıyor, bazıları geç uyum sağlıyor. Bir de sezon başından beri çalıştığımız, taktik anlayışı içerisinde olan oyuncuların alışkanlıklarıyla yeni gelenlerde kırılma olabiliyor. Bütün oyuncular için zamana ihtiyaç var.

Onur’dan memnunum, düşündüğümüzü yapmaya çalıştı. Dengeli, akıllı oynadı. Sonuna kadar bütün oyuncularımız iyiydi.

Taraftarlar bir kulübün gerçeği, sembolü ve gururudur. Onlar takımı temsil ediyor. Bizler gelip gidiyoruz. Görev yapan bizler onlara layık bir şekilde görev yapmak durumundayız. İyi oynadığımız zaman seyirci coşuyor. Ben de iyi oynatmak için takımı daha çok çalıştıracağım. Başkan da yönetim de iyi takım yapmak için daha çok çalışacaklar. Aksini düşündüğümüz zaman kaybederiz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık