Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Gücümüz de umudumuz da var!

Şenol Güneş:  Gücümüz de umudumuz da var!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Dünya Kupası arasında Antalya’da yapılan kamp çalışmalarının iyi geçtiğini söyledi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; dün 5-3 kazanılan Giresun maçı sonrası kampı ve takımın son durumunu değerlendiren Güneş şu açıklamaları yaptı: “Fiziksel bir altyapı oluşturmaya çalıştık. Oyun disiplini ve taktiksel olarak anlatmaya çalıştık. Başlangıca göre daha iyiyiz ama hala işin başındayız. Biraz daha dikkatli olup çok daha fazla istersek daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

2. yarılarda kopmalar oluyor

“Oyuncuların katılımı iyiydi. Beşiktaş’ın yapısına uygun oyun arayışımız ve denemelerimiz oldu. Hem oyuncuların mevkilerinde hem de sistemin içinde değişiklikler yapmaya çalıştık. Oyuncuların cevapları vardı. Hazırlık maçlarının sonuç olarak bir anlamı yok ama oyun olarak bir anlamı var. Bugün ve geçen maçın ilk yarılarında kendi oyunumuzu oynayarak gol atmaya çalıştık. Oyununun ikinci yarılarında kopmalar oluyor. Bunun alışkanlıklardan kaynaklandığını düşünüyorum.

Eksikler resmi maçlarda giderilecek

Başka bir sistem olabilir. Takımın oyun kurması, baskısı ve duran toplarda iyi gidiyoruz ama daha iyisini yapacağımızı düşünüyorum. Eksiği olanlar var. İdmana katılmayanlar ve sakatlıkları oldukları için. Bunları da resmi maçlarda düzelteceğiz. Bu zamana kadar olanlar bir çalışmaydı. Maçları kazanmaya çalışan ve oyununu coşkuyla rakibine kabul ettiren, bütünleşen bir takım olmak istiyoruz. Hatalarımızı düzelterek gitmek istiyoruz. Gücümüz de umudumuz da var."

“Saiss'in durumuna bakacağız. 1. derecede yırtıktı, üstüne giderse üstüne çıkar. Sakatken oyuncular bazen bu tercihleri yapabiliyor. Oyuncunun randımanı düşer, sakatlığı büyür. Takıma katkısı olmadı, hem bize, hem kendine, herkese zararı oldu. Bakacağız.”

“Tayyip Talha, Giresunspor maçında şanssız bir çarpışma geçirdi. Kaşındaki yarılma dışında bir şey yoktur umarım. Josef de Souza artık idmanlara katılıyor ama eksikleri var. Ghezzal, şubat başında veya sonunda dönecek. Tam bilemiyoruz. İyi gidiyor. Omzu sakat olan Oğuzhan var.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık