Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Çok fazla dağınıklık oldu

Şenol Güneş: Çok fazla dağınıklık oldu

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dünkü antrenman öncesi birçok konuda önemli açıklamalar yaptı:

“Play-off, puan silmek, puan kazandırmak... Bunlar sezon başı yapılan şeylerdir. Sezon ortasında yapılan her şey hatadır. Ama olağanüstü bir olay olduğu için saygıyla karşılıyoruz. Ama ister 1 sene, ister 3 sene önceden karar alınsın, ortak karar alınması lazım. Çok fazla dağınıklık oldu.

Ghezzal normal idmanlara başladı. Geçen hafta riski vardı. Bu hafta daha az risk var. Bu hafta onu da değerlendireceğiz."

CENK'İ MAĞDUR ETMEYİZ

"Cenk'in kalmak istediğini biliyorum, kulübün de tutmak istediğini biliyorum. Ben de aynı şeyi söylüyorum. Diğer konular teferruat. Transfer çok ciddi boyuttaysa konuşulur. Cenk’i de, kulübü de mağdur etmeyiz. Her ikisi iyi niyetliyse bir noktada buluşurlar.”

YENİ BAŞLIYORUZ

Beşiktaş JK'nin resmi sitesinde yer alan açıklamada ise; şu ifadeler yer aldı:

“MKE Ankaragücü’nü yenerek her şey bitmedi. Yeni başlıyoruz. Daha önce bir seri yapmıştık. Üç kötü maç geçirdik. MKE Ankaragücü maçında beni ve takımı sevindiren daha çok olumlu işler yaptık. Son üç maçın toplamından daha çok pozisyona girdik. Bunlar doğru ve olumlu işler.

Takımın yükselen bir değeri olduğunu düşünüyorum. Oyuncuların ve takımın fiziksel, zihinsel ve psikolojik gelişimi çok önemli. Takımın iyi oyuncularının eksikliklerinin olduğunu düşünüyorum. Bu konuda arayışlarımız var. Transferler de ona bağlı olarak yapıldı. Gidecek olanlar, kalacak olanlar vardı. Şu an takımın bulunduğu durumdan memnun değiliz. Sezon başından gelen bu sıkıntılı dönemden bizimle beraber devam eden dönemde hala puan olarak ortalamanın gerisindeyiz. Rakiplerin fazla puan alması biz de sıkıntı yarattı. Şimdi yapacağımız iş, önümüzdeki tüm maçları kazanarak yolumuza devam etmek.

Bu hafta Medipol Başakşehir maçı var. Avrupa kupalarında hem Medipol Başakşehir’e hem diğer takımlara başarılar diliyorum. Türkiye adına umarım güzel sonuçlar alırlar."

GİTMESİ MUHTEMEL OYUNCULAR

"Rachid Ghezzal normal idmana çıkıyor. Gelişmelere göre değerlendireceğiz.

Gitmeye daha yatkın oyuncular var onlardan bir tanesi Kevin Nkoudou. Antrenmana çıkacak ama dışarıda kalacak. Ancak geriden gelip bir yarış içerisinde olursa biz de olumsuz bakmayız. Biz bir başarı ve katkı beklemediğimiz için gitmesinde yarar var. Bizce bu iş kapanmıştır. Nkoudou’ya benzer futbolcular var mı? Evet var. Bu hafta çıkacağımız kadroya bakacağız. En iyisi kim çıkar, 21’de kim olur. Önümüzdeki maçlara aynı şekilde hazırlanacağız. Bu arada gitmesi muhtemel oyuncuların, sene sonunda kalmama ihtimali olan oyuncuların da önünü açacağız. İdeali nedir? Bir takım oluşturmak ve bu takım üzerinden kadroyu yapılandırmak ancak bunu yaparken her maçı kazanmak istiyoruz.

Giden oyuncuyu sonuna kadar dikkatli araştırıyoruz, fayda alabilir miyiz diye. Ondan sonra olmuyorsa göndermek durumunda kalıyoruz. Takımı, kulübü taşıyan zaten burada kalmalı. Bu ben veya yönetim ile ilgili değil.

Bu hafta beni mutlu eden şey yeni gelen tüm oyuncuların yabancılık çekmemesi oldu. Bizim sezon başında oynattığımız birçok oyuncu da hala o sıkıntıyı yaşıyorsak o zaman iyi düşünmek lazım. Hiçbir oyuncuya peşin hükmüm yok."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık