Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Bütün oyuncular emek verdi hepsini tebrik ediyorum

Şenol Güneş: Bütün oyuncular emek verdi hepsini tebrik ediyorum

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Şanlıurfaspor karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatmasına karşın ikinci yarıda bulduğu gollerle maçtan 4-2’lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Edinilen bilgilere göre; Güneş, “Kupa maçı, tek maç oynuyorsunuz rakibiniz de ikinci ligde lider olan bir takım. İyi bir takım, kendine güvenen, panik yapmayan üst seviyede oyun oynamaya çalışan bir takım. Biz bunu bildiğimiz için baskılı ve coşkulu oynayıp, kendi sahasına hapsedip, ondan sonra yapacağımız ataklarla da kapalı yarı sahasında olan takıma hücum etme düşüncemiz vardı. Sahaya çıktığımızda bütün oyuncuların bu bilinçle hazır olmalarına rağmen uygulamada bunu göremedik. Oyun kontrolden çıktı, hücum edemedik, ettiğimiz hücumun da etkinliği yoktu. Rakip gelirken savunmanın dışında, temaslı oyunumuz yoktu. Dolayısıyla bu da rakibin işini kolaylaştırdı. Üstelik de geldikleri her pozisyonda sayımız fazla da olsa rakibe uzak kaldık. Yediğimiz gollerden de bunu görüyoruz. Tamamen kötü bir ilk yarı oynadık. İlk yarının sonlarına doğru da ataklarımız vardı. Daha başlangıçta, rakibe bizim yapacağımızı rakibimiz bize yapıyormuş gibi göründü. Her çıkışında da bir pozisyonları oldu. Daha sonra bunlar düzeldi. İçimizdeki kazanma hırsını sahada rakiple temasla oynayarak topu kazanmaya ve aynı zamanda iyi oynamaya başladık. İyi işlerimiz vardı. Ama kötü başlayıp iyi bitirmek güzel. Bütün oyuncular emek verdi. Hepsini tebrik ediyorum. Sakatlık vermeden hakemle herhangi bir ilişki kurmadan aynı zamanda kendimizi yıpratmadan bu oyunu almayı düşünüyorduk. Bazı oyuncularımızı da riske etmedik, bazı oyuncularımız oynasın istedik. Hatalı bir seçim olmuş olabilir. Bugün bu gerekliydi, yarın ne olur bilmiyoruz. Kupa maçı bitti şimdi Gaziantep maçına hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

“En güçlü ve en verimli oyuncuları kullanacağız”

Takımın hücum hattını değerlendiren Şenol Güneş, “Sadece Cenk üzerinden değil, Redmond, Cenk, Dele Alli ve Muleka’yı değiştirerek oynatmak istedik. Gol de kaçırdılar, pozisyonlar vardı. Ama iyi oyun yoktu. Muleka gayretli ama gol konusunda etkisiz oldu. Cenk ilk yarıda gol kaçırdı ama ikinci yarıda golcülüğünü konuşturdu. Bunu açıkta oynadığında da yapabiliyor. Tam hazır olduğunda Weghorst da yapacak bunları. Orta sahada Gedson ve Necip’le toplar kazandık. Weghorst, Cenk, Muleka, Kevin, Redmond, Dele gol attırmalılar. Milli takımdan dönen oyuncularımızın ufak tefek sıkıntıları var. Bir turnuva geçirdiler, sonra bir ara verdiler. Saiss de şu anda yok. Bizimle uzun süre çalışamadılar ama faydalanacağımız oyuncular. Bugün için en güçlü ve en verimli oyuncuları kullanacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık