Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Bütün maçları kazanmamız gerekiyor

Şenol Güneş: Bütün maçları kazanmamız gerekiyor

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, edinilen bilgilere göre; aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Geçen sene son maçta berabere kaldık Konya’yla, bu sene de ilk maçımızda berabere kaldık. Bu bizim için tabii olumsuz bir durumdu. İki maçı da kazanmamız gerekiyordu geçmişe bakarak. Bugün de kazanmamız gerekiyordu. Bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için de oynamak gerekiyor.

Bugün oyuncular gayet iyiydiler, baskılarımız gayet iyiydi. Kazanma ruhunu sahaya yansıttılar; akıllı, dikkatli, cesur, oyunu okuyarak oynadılar. Hem ilk yarı hem de ikinci yarı rakip yarı sahada oynadık. Bizim sahaya getirmedik ama hücuma çıktığımızda onların kontraya çıkma isteğini biliyorduk. İkinci yarıda bazen kopmalar oldu. Oyunu yönetmede bir sıkıntı vardı. Topu pas yaparak biraz daha dinlenerek oynamak gerekirken hamle yaparak, sürekli git gel git gel oldu. Bu iyi bir şey değil tabii ama oyuncu kalitesi, oyuncu ve oyun üstünlüğü skora yansıdı. 2-0 oldu, daha fazla olabilirdi ama kazanma ihtiyacımızı gidermiş olduk bu maçla.

Ligde iki puan kayıpla gidiyoruz. Moralimiz, güvenimiz, umudumuz, gücümüz var diye düşünüyoruz. Geç gelen arkadaşlarımız var. Sakatlıktan çıkan arkadaşlarımız var. Onların da iyiye gitmesine seviniyorum, umarım daha iyi olacaklar. Bir de o dönemi yaşıyoruz. Takım içerisinde oyun anlayışımıza uygun olup olmadıklarını görmek durumundayız.

Evet, milli ara var. Onlara başarılar diliyorum. Tatile gidenlere iyi tatiller diliyorum. Şu anda 2-3 günlük bir dinlenmeden sonra yeniden başlayacağız. Umarım ki güzel olur. Amir de akıllı dengeli bir oyuncu ama diğerleri de öyle… Salih de öyle. Bugün itibariyle Alex Chamberlain de öyle. Temposunu henüz bulmadı ama oyun aklı, tekniğiyle takıma güç katmasını bekliyoruz. Cenk’in, Rebic’in, Gezzal’ın dönüşü bunlar önemli tabii.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık