Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş bir stoper daha istiyor!

Şenol Güneş bir stoper daha istiyor!

“Amartey çok yönlü bir oyuncu. Saiss’i aratmayacaktır” diyen tecrübeli teknik adam 3 kulvarda yarışacaklarını ve hepsinde başarılı olmak istediklerini belirtirken stoper takviyesi yapmalarının şart olduğunun altını çizdi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş Transfer dönemi kapanmadan takıma bir takviye daha yapılmasını bekliyor. Stopere Daniel Amartey’i transfer eden Kartal’da, deneyimli teknik adam Ganalı oyuncunun performansından çok memnun olduğunu ifade etti.

ÖNÜMÜZDE YOĞUN BiR TAKViM VAR 

Güneş, Amartey’in asıl bölgesi olan stoper dışında sağ bek ve ön libero olarak görev yapabildiğinin altını çizerken “Amartey çok yönlü bir oyuncu. Saiss’i aratmayacaktır. Ancak bir stoper daha almamız gerek. Çünkü Konfederasyon Kupası, Türkiye Kupası ve Süper Lig’de yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. 3 kulvarda da iddialı olabilmemiz için takviye yapmamız şart” diye konuştu.

HEPSiNDEN FAYDALANACAĞIZ 

Beşiktaş Teknik Direktörü diğer yeni oyuncularla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise Rebic, Rashica, Chamberlain, Onana ve Bakhtiyor’un antrenmanlarda olağanüstü çalıştıklarına dikkat çekerken bu oyunculardan da dönüşümlü olarak yararlanacağını ifade etti. Güneş “Takımın genel durumu ve çalışmalar çok iyi durumda. D.Kiev ile oynanacak rövanş maçında kadroda önemli değişiklikler yapmayacağım. Perşembe taraftarımızın yüzünü güldürecek skorla sahadan ayrılmak istiyoruz” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık