Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Avantajlıyız ama turu henüz geçmedik

Şenol Güneş: Avantajlıyız ama turu henüz geçmedik

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi Play-Off ilk maçında Dinamo Kiev’e Bükreş’te konuk oldu. Stadionul Giulești Stadı'nda oynanan 90 dakika gol düellosuna sahne oldu, gülen taraf temsilcimiz oldu. Uzatma dakikalarında Milot Rashica'nın pasında ağları sarsan Baktiyor Zaynutdinov, sonucu belirledi ve sahadan 3-2 galip ayrılan Kara Kartal, 31 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş öncesi tur kapısını araladı.

Edinilen bilgilere göre; mücadelenin ardından da teknik direktör Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu. Temkinli konuşan başarılı hoca, "Dinamo Kiev karşısında kazandık ama tur bitmedi. Bir maç daha var. İyi başlamadık ama toparladık. Goller attık, goller yedik. Deplasman takımı olarak düşünürsek, avantajlı skorla dönüyoruz. Ama bu skorun da hiçbir garantisi yok. Kanatlarda zorluk çektik, kapatmak istedik ama başarılı olamadık. Hücumda etkiliydik. Dönüşlerinde rakip ataklar yaptı. Fena olmadı deplasmanda kazanmak" dedi.

Şenol Güneş basın toplantısında da şu ifadeleri kullandı:

“İzleyenler için heyecanlı, keyifli bir maç oldu. Hem goller hem pozisyonlar var. Sonunda kazanan bir takım oldu. İki maçı inşallah gol yemeden bitiririz. Gol atmak istiyoruz tabii ki ama gol yemek istemiyoruz”

“TRANSFERLE İLGİLİ KONUŞMAYA GEREK YOK”

Eylül ayına kadar oynayacakları 2 maç olduğunu ve bu maçları kayıpsız geçmeleri halinde sonrasında daha avantajlı olacaklarını ifade eden Şenol Güneş, “Transferle ilgili konuşmaya gerek yok. İhtiyaç olunca, yerine göre koyuyoruz. Antrenmanda gördüğümüzü, katkı yapmalarını istiyoruz. Onun için kanaatleri yüzde 100 söylemek doğru değil. Sağlık olarak iyi olması önemli. Performans olarak yüksek tempoda oynamak ve bunu sürdürebilir hale getirmek, yeni gelenler için de Cenk için de geçerli. Bu biraz zaman alabilir. Onun için Eylül ayına kadar 2 maç var önümüzde. Sonrasında daha avantajlı oluruz. Sayın Lucescu da maç bitiminde hakem ile konuşuyordu. Ben gittim yanına. Geçmiş olsun diye konuştuk o kadar” diye konuştu.

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık