Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şenol Güneş: Artık her maçımız final gibi olacak

Şenol Güneş: Artık her maçımız final gibi olacak

Galatasaray galibiyeti ile moral bulan ve şampiyonluk umutlarını sürdüren Beşiktaş’ta Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Teknik direktör Şenol Güneş sık sık futbolcularını uyararak derbi zaferi sonrası rehavete kapılmamaları gerektiğini dile getirdi. Ligde dört maçları kaldığını belirten Güneş, “Artık her maçımız final... Oynayacağımız rakipler de çok iyi takımlar. Antalyaspor deplasmanda Karagümrük’ü yenmeyi başarmış bir takım. Deplasmanda oynayacağımız bu maç üst düzey bir mücadeleye sahne olacak. Galatasaray maçında olduğu gibi oynarsak kazanmamamız için hiçbir neden yok” dedi. Öte yandan Güneş’in Antalya’daki maça derbideki kadroyla çıkması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık