Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Semih Kılıçsoy, İstanbulspor-Beşiktaş maçında da gollere devam etti!

Semih Kılıçsoy, İstanbulspor-Beşiktaş maçında da gollere devam etti!

Beşiktaş, Süper Lig’in 27’nci haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı siyah-beyazlılar 2-0'lık skorla kazandı. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlı ekip, İstanbulspor karşına 6 eksik oyuncusuyla çıktı. Beşiktaş’ta sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ile Tayfur Bingöl, İstanbulspor mücadelesinde forma giymedi. Öte yandan Ante Rebic, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Terzi de kadroda yer almayan isimler oldu.

SANTOS'UN 11 TERCİHİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Süper Lig’in 26’ncı haftasında oynanan Konyaspor mücadelesinin 11’ine göre İstanbulspor karşısında değişikliğe gitmedi.

Kazanan takımı bozmayan Portekizli teknik adam, kalede Mert Günok’a görev verdi. Savunmayı; Onur Bulut, Necip Uysal, Colley ve Masuaku’dan oluşturan tecrübeli teknik adam, orta sahada Al-Musrati ve Gedson’a görev verdi. Sağ kanatta Rashica, ortada Muçi ve sol kanatta ise Cenk Tosun’u sahaya süren Fernando Santos’un gol yollarındaki tercihi ise Semih Kılıçsoy oldu.Beşiktaş, İstanbulspor karşısına şu 11 ile çıktı:“Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy.”

SEMİH KILIÇSOY YİNE SAHNE ALDI

Beşiktaş'ın İstanbulspor karşısındaki ilk golü 23. dakikada Semih Kılıçsoy'dan geldi. Genç yıldız, sol çaprazdan yaptığı şık vuruşla takımını öne geçirdi.

AÇILIŞLARI SEVİYOR

Semih Kılıçsoy, bu sezon Süper Lig'de siyah-beyazlı formayla en fazla maçın açılışını yapan oyuncu konumunda. 18 yaşındaki futbolcu bunu 5 kez başardı.

SON 10 MAÇA DAMGA VURDU

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş'ın son 6 golünün 4'ünü atarken son 10 maçta 9 kez ağları havalandırdı.

ZİRVEDE YER ALIYOR

2024 yılında çıktığı maçlarda 8 gol, 2 asist üreterek 10 gole katkı veren Semih, bu alanda Süper Lig'in zirvesinde yer alıyor.

YENİ TRANSFER SİFTAH YAPTI

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ernes Muci ise İstanbulspor karşısında siftah yaptı. Karşılaşmanın 53. dakikasında ağları havalandıran Muci, yeni takımıyla golle tanışmış oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık