Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den şok teklif!

Semih Kılıçsoy için Premier Lig'den şok teklif!

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan Beşiktaş'ta sezonun belki de tek kazancı Semih Kılıçsoy oldu. 18 yaşındaki forvet, yakaladığı çıkışla siyah-beyazlı taraftarların kısa sürede sevgilisi haline gelmeyi başardı. Edinilen bilgilere göre; Semih Kılıçsoy, bu sezon Beşiktaş'ta istikrarlı bir şekilde forma giymeye başladı. Bileklerine hakimiyetiyle de dikkat çeken yıldız futbolcu bu sezon tüm kulvarlarda siyah-beyazlı formayla toplam 30 maça çıktı.

13 GOLE DİREKT KATKI 

18 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon çıktığı 30 karşılaşmada rakip filelere 11 gol kaydetmeyi başardı. Semih Kılıçsoy, gollerinin yanına 2 de asist ekledi ve toplamda 13 gole direkt katkı sağladı.

FULHAM KAPIYI ÇALDI 

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yıldızı Semih Kılıçsoy, kısa sürede yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç golcü için İngiltere Premier Lig kulübü Fulham, Kara Kartal'ın kapısını çaldı.

SCOUT ŞEFİ GELDİ 

Fulham Scout Şefi Brian Talbot, yıldız futbolcu için siyah-beyazlı kulübe ulaştı. Brian Talbot, Semih Kılıçsoy'u Fulham'a transfer etmek istediklerini İstanbul'un devine bildirdi.

15 MİLYON EURO 

Premier Lig kulübünün scout şefinin, Semih Kılıçsoy için Kara Kartal'a 15 milyon euro bonservis bedeli önerisinde bulunduğu öğrenildi. Ancak bu teklif, siyah-beyazlı kulüpte hiçbir karşılık bulmadı.

RAKAM KOMİK GELDİ 

Beşiktaş yönetimi, Semih Kılıçsoy'u 15 milyon euro'ya asla bırakmayacağını İngiltere Premier Lig kulübü Fulham'a bildirdi. Siyah-beyazlılar, bu rakamın çok üzerinde bir teklif gelmesi halinde yeniden bir değerlendirmede bulunabileceklerini aktardı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık