Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şampiyonlar Ligi için farklı kadro

Şampiyonlar Ligi için farklı kadro

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarın akşam C Grubu 6. maçında Borussia Dortmund’la karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da bu mücadele öncesinde teknik ekip kadroda değişikliğe gitme kararı aldı. Ligde geçen hafta Kasımpaşa’yla oynanan karşılaşmaya; Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Rachid Ghezzal, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Cyle Larin ve Michy Batshuayi 11’iyle çıkan Kara Kartal’da Devler Ligi sınavı öncesi savunma ve hücum hattında değişiklik bekleniyor.

Teknik ekibin ilk olarak son haftalardaki düşüşünü Kasımpaşa maçında da sürdüren Welinton yerine stoper hattında Francisco Montero’ya şans vermesi planlanıyor. Son lig mücadelesinde sergilediği performansla beklentilerin altında kalan Rıdvan Yılmaz’ın yerine ise Umut Meraş’ın geçmesi bekleniyor. Orta alan3’lüsündededeğişiklik yapmayı düşünen teknik ekip; Josef de Souza ve Can Bozdoğan’ı 11’de tutup Atiba’nın yerine ise Miralem Pjanic’i sahaya sürecek. Diğer bölgelerde ise değişiklik beklenmiyor.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık