Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Samet Aybaba'dan Beşiktaş taraftarına söz!

Samet Aybaba'dan Beşiktaş taraftarına söz!

Sivas maçı sonrası havalimanında, “Transferler nerede?” diye soran taraftarlara, “Beşiktaş’ı önümüzdeki sezon görün” cevabını veren Aybaba, “Aboubakar ihanet etti, neden hâlâ kadroda” sorusu üzerine, “Yollayalım diye kadro dışı bıraktık, bin kişi bize ‘Niye kadro dışı bıraktınız’ diye tepki gösterdi. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık” dedi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; tarih 28 Ocak Pazar... Yer Sivas Nuri Demirağ Havalimanı... Trendyol Süper Lig maçında EMS Yapı Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Beşiktaş kafilesi, kendilerini İstanbul’a götürecek uçağa giderken, siyah beyazlı kulübün futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba, havalimanında kendilerini bekleyen ve konuşmaya çağıran bir grup taraftarın yanına gidiyor. İşte bu andan itibaren siyah beyazlı taraftarların psikolojisini ve yönetimin durumunu ortaya koyan bir diyalog yaşanıyor:

TRANSFER İÇİN BÜYÜK PARALAR GEREKİYOR

Taraftar: Oyuncuların kontratlarından dolayı eliniz kolunuz bağlı biliyoruz ama yapabileceğiniz çok güzel şeyler var. Bunu yapmanızı bekliyoruz sizden ama hiçbir şey göremiyoruz. Hasan Arat başkan olmadan önce ‘Transferler hazır’ dedi ama şu ana kadar hiçbir transfer yok! · AYBABA: Kolay değil. Çok daha iyi oyuncuları getirelim, bundan öncekilerin yaptığı hataları yapmayalım diye direniyoruz. Ama çok büyük paralar gerekiyor. Artı devre arası. Çok zor. Kadroyu görüyor musunuz? Ne kadar transfer yapmamız gerektiğini görüyor musunuz!

DEDİĞİM OLMAZSA BENİ GÖREMEZSİNİZ

Taraftar: Bekleneni veremediği halde ayrılmayan futbolcuların hayatlarını zorlaştırın. Aboubakar ihanet etti, niye hâlâ kadroda tutuluyor?

Aybaba: Yollayalım dedik, Aboubakar’ı kadro dışı bıraktık, bin kişi bize ‘Niye kadro dışı bıraktınız’ dedi. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Size şunu söyleyeyim; gereken transferleri mutlaka yapacağız. Beşiktaş’ı önümüzdeki sezon görün, daha iyi olacak. Eğer olmazsa beni burada göremezsiniz.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık