Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Salih Uçan varsa Beşiktaş'ta kayıp yok!

Salih Uçan varsa Beşiktaş'ta kayıp yok!

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip, Salih Uçan 63'üncü dakikada attığı golle rakibin kilidini açmayı başardı. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş'ta Salih Uçan, İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında Galatasaray derbisi ve Bodo Glimt karşılaşmalarında formasından uzak kalmıştı. Siyah-beyazlı ekip, bu 2 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılırken, 2 maçlık bu seri Gaziantep FK karşılaşmasıyla sona erdi. Salih Uçan, attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynarken İstanbulspor maçının ardından Gaziantep FK maçında da skor katkısı vermeyi başardı.

SKOR KATKISI VERDİĞİ MAÇLARDA BEŞİKTAŞ YENİLMİYOR

Tecrübeli orta saha oyuncusunun skor katkısı yaptığı maçlarda Beşiktaş bu sezon hiç puan kaybetmedi. Şu ana kadar 15 maçta görev alan Salih Uçan, bu maçlarda takımına 2 gol, 4 asistlik katkı sağladı. Salih Uçan, 5 farklı maçta takımına gol katkısı sağlarken, Beşiktaş bu maçların tamamında sahadan galip ayrıldı. Tecrübeli futbolcu; ligde 2-1 kazanılan Kayserispor karşılaşması ve 2-0 galip gelinen İstanbulspor maçlarında takımına 2 asistlik katkı sağladı. Gaziantep FK karşısında attığı golle galibiyette önemli rol oynayan Salih Uçan, Konferans Ligi'nde de takımına 3 gol katkısı sağladı.

Deplasmanda 2-0 kazanılan Tirana karşılaşmasında 1 asist yapan Salih, deplasmanda 3-1 galip gelinin Nefçi Bakü mücadelesinde ise 1 gol, 1 asistle oynadı.

10'UNCU HAFTANIN EN İYİ 11'İNDE

Salih Uçan, 100'den fazla parametrede futbol veri karşılaştırma platformu Comparisonator verilerine göre 10'uncu haftanın en iyi 11'inde de yer aldı. Bu hafta defansif orta sahalar arasında 518.3 ana endeks puanı alan tecrübeli oyuncu, bu alanda ilk sırada yer aldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık