Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Salih Uçan: Kötü oynadık

Salih Uçan: Kötü oynadık

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların geçen sezondan devam eden ligde 18 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Edinilen bilgilere göre; maçın ardından açıklamalarda bulunan Salih Uçan, “Golü yiyene kadar maç ortadaydı. Ciddi atağımız yoktu ama rakibin de pozisyonu yoktu. Rakip ilk golü bulduktan sonra daha da hırslandı. Kötü oynadık, toparlanamadık. İkinci yarıda biraz daha istekliydik ama baskı yaparken üçüncü golü yedik. Hakem daha dikkatli olsaydı rakip takım on veya dokuz kişi kalabilirdi. Bu da maçın seyrinin değişmesine neden olabilirdi. Trabzonspor ev sahibi olduğu için hakem korumacı davrandı. Önümüze bakacağız ve toparlanacağız. Şampiyon olmak istiyorsak rakiplerimizi yenmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık