Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sakatlıklar can sıkıyor

Sakatlıklar can sıkıyor

Kartal’da zorlu randevu öncesi sakatlıklar ise can sıkıyor. Tedavilerine devam edilen Miralem Pjanic, Oğuzhan Özyakup ve Rıdvan Yılmaz, Sivasspor’a karşı kesin olarak forma giyemeyecek. Pjanic’in yokluğunda orta alanda yine Necip Uysal’ın görev yapması bekleniyor. Antrenmana çıkmayan Rıdvan’ın yerine de Umut Meraş ilk 11’de yer alacak.

Sakatlığı yüzünden Altay maçını kaçıran Cyle Larin’in durumu bugün netlik kazanacak. Tedavisine devam edilen Kanadalı futbolcu dün de antrenmanda yer almadı. Larin bugün takımla çalışması halinde Sivas maçının kadrosuna dahil edilecek. Ancak bu ihtimalin zayıf olduğu ve Sivas’ta çok büyük ihtimalle Kenan Karaman’ın ilk 11’de görev yapacağı aktarıldı. Cezası biten Michy Batshuayi’nin yanı sıra sakatlığı düzelen Valentin Rosier ise Sivas’ta takıma dönecek. Altay maçında 11’de yer alan Güven Yalçın ile Kerem Kalafat ise yedek soyunacak.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık