Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Saiss'in durumu belli oldu! En az 2 maç yok

Saiss'in durumu belli oldu! En az 2 maç yok

Faslı stoper, siyah beyazlıların yarın Şanlıurfaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçında ve 25 Aralık Pazar günü Gaziantep FK ile yapılacağı Süper Lig karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Saiss’in sol arka adalesinden yaşadığı ciddi sakatlıkta, maçın 51. dakikasında sedyeyle kenara alınan Fas Milli Takımı kaptanının durumunun ciddi olabileceği aktarılmıştı.

"TEK BACAĞIMLA OYNADIM"

Saiss, Portekiz maçından sonra yaptığı açıklamada Fransa ile çarşamba günü oynayacakları yarı final karşılaşmasında forma giymek istediğini söyledi. Deneyimli oyuncu, “Sakatlığımın durumuna bakacağız ve gerekli testleri yapacağız. Portekiz’e karşı neredeyse 55 dakika tek bacakla oynadım ancak yarı final maçında sahada olmak için her şeyi yapacağım. Takımıma yardım etmek istiyorum” dedi.

ROMAIN SAISS'IN BÜYÜK BAŞARISI

Fas Milli Takımı'yla Dünya Kupası'na katılan Romain Saiss, ülkesiyle tarih yazmaya devam ediyor. F Grubu'nu 7 puanla lider tamamlamasının ardından İspanya'yı son 16 turunda penaltı atışlarında, Portekiz'i de çeyrek finalde 1-0 geçerek adını yarı finale yazdırdı. Beşiktaş'ın stoperi oynanan tüm karşılaşmalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerinde topladı. Ayrıca Beşiktaş, yarı finale kadar yükselen Romain Saiss için FIFA'dan 635 bin dolar gelir elde etti.

BEŞİKTAŞ'TAN TEBRİK

Antalya’da kampta bulunan Beşiktaş’ta, teknik heyet ve futbolcular, Fas’ın önceki akşam Portekiz’i yenerek yarı finale çıktığı maçı televizyondan izleyip Romain Saiss’e destek verdi. Heyecan içinde maçı izleyen siyah-beyazlıların, Dünya Kupası’nda yarı finale yükselen Fas’ın elde ettiği tarihi başarıdan büyük mutluluk duydukları ifade edildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık