Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sabah FC - Beşiktaş kardeşlik maçı!

Sabah FC - Beşiktaş kardeşlik maçı!

Beşiktaş'ın Bırakmam Seni Türkiyem kampanyası dahilinde Azerbaycan ekibi Sabah FC ile oynayacağı dostluk maçı 13 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de Kanal D ekranlarından naklen yayınlanacak.

Edinilen bilgilere göre; Türkiye'de yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar yararına oynanacak maçta Beşiktaş, Azerbaycan ekibi Sabah FC ile Tevfik Behramov Stadyumu'nda karşılaşacak. Beşiktaş'ın deprem bölgesindeki yaraların sarılması ve bölgeye okullar yapılması amacıyla başlattığı Bırakmam Seni Türkiyem kampanyası dahilinde oynanacak olan ve tüm gelirinin depremzedeler için yapılan okul projesine aktarılacağı Sabah FC - Beşiktaş kardeşlik maçı 13 Mayıs Cumartesi saat 17.00'de Kanal D ekranlarından canlı yayınlanırken, kaçıranlar için tekrarı aynı akşam 19.00'da D-Smart 82’nci Kanal Spor Smart 2'de izleyicilerle buluşacak. Azerbaycan Premier Lig'de iyi bir sezon geçiren Sabah FC, lider Karabağ'ın ardından ligde 2'nci sırada bulunurken, Beşiktaş ise Süper Lig'de şampiyonluk yarışının içinde yer alıyor.

Karşılaşmayı D-Smart Spor Müdürü Aykut Aydın anlatırken, CNN Türk Spor Direktörü Cem Yılmaz yorumlarıyla eşilk edecek. Kaçıranlar için maçın tekrarı ise saat 19.00'dan itibaren D-Smart 82’nci Kanal Spor Smart 2 ve D-Smart GO'dan ekrana gelecek.

Hazırlıklar tamamlandı

Beşiktaş, Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sabah FC ile oynayacağı dostluk maçının hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel çift kale maç ile tamamlandı.

Beşiktaş, Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Sabah FC ile oynayacağı maç için bugün saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Bakü’ye giderek kampa girecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık