Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rosier GQ Dergisine açıklamalarda bulundu

Rosier GQ Dergisine açıklamalarda bulundu

Kara Kartal’ın yıldız sağ beki Valentin Rosier, GQ Dergisi’nin Ekim sayısına önemli açıklamalarda bulundu. Futbolculuğuna ek olarak farklı stiliyle de gündem yaratan Fransız sağ bek, ilk olarak Siyah-Beyazlılar’a transfer sürecini yorumladı. Rosier, “Değerlere sahip çıkmak bence önemli bir şey. Maalesef parayı çok göz önünde tutuyoruz. Her şey bundan ibaret değil, para bizi biz yapan şey değil. Beşiktaş , Portekiz’de işler iyi gitmediğinde bana güvendi. Buraya imza atarak onlara karşılığını vermek benim için önemliydi ve bunun için mutluyum” ifadelerini kullandı.

‘Forvet oyuncusuydum’

Futbolculuk kariyerinde neden sağ bek hattını tercih ettiği sorulan Rosier, “Pozisyonumu seviyorum ama birçok oyuncu gibi gençken her zaman o mevkide değildim, daha çok orta saha ve forvet oyuncusuydum! Hayır kendimi orada görmüyorum, çok küçüğüm!” (gülüyor) sözlerini sarf etti.

Rosier’in GQ Türkiye’ye verdiği röportajdan ön plana çıkan bazı bölümler şöyle:

“İstanbul büyük bir şehir, oldukça turistik veher zaman her yer açık. Yaşadığım en büyük şehir ve burada yaşamak insanda yaşama isteği uyandırıyor.”

“Favorim dövmem yok ama büyük bir kısmı aileyle alakalı.Bu yüzden çoğu benim gözümde çok değerli.”

“Giyim konusunda kendi ruh halime sahip olmaya çalışıyorum ama kaykay dünyası ve ikonlar bana ilham veriyor. Tupac diyebilirim ve şu anda GTA (gülüyor).”

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık