Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rosier: Ben Beşiktaş’ın Çocuğuyum

Rosier: Ben Beşiktaş’ın Çocuğuyum

Sergilediği performans, transfer sürecinde sergilediği Beşiktaşlı duruşu ile taraftarların gönlünde taht kuran Valentin Rosier, Beşiktş JK'nin YouTube kanalına özel açıklamalarda bulundu.

Edinilen bilgielre göre; “Hayatta meselelere her zaman para ekseninden bakmamak lazım. Parayı sürekli önceliğinizde tutmak, sizi ileride hayal kırıklığına uğratabilir. Kabul etmek lazım ki Beşiktaş’ın teklifine kıyasla daha iyi teklifler aldım ama Beşiktaş’ta çok mutluyum ve çok huzurluyum. Geçen sezonu harika geçirdik ve iki kupa kazandık. Beşiktaş’ta kalma niyetimi ve isteğimi her defasında tekrarladım, bunun için çaba gösterdim. Neyse ki işler rayına oturdu ve burada devam etme şansını elde ettim.” diyen Rosier, “Menajerlerim ve sosyal medya hesaplarımı yöneten arkadaşlarım, sosyal medyada Beşiktaş’ta devam etmeyeceğim yönünde haberlerin çıktığını, bu tip dedikoduların olduğunu bana söylediler. Hem taraftarlarımızın içini rahatlatabilmek hem de o dedikoduları yalanlayabilmek açısından bir cümle düşünüyorduk. Ben Beşiktaş’ın çocuğuyum cümlesi aklıma yattı. Zaten ben o paylaşımı yaptıktan sonra olay yayıldı.” dedi.

Rosier'in açıklamaları şu şekilde:

Havalimanındaki karşılama benim için unutulmazdı

“Hiçbir kulüpte, taraftarların ve çalışanların yüksek aidiyet duyduklarını görmedim. Beşiktaş’a geldiğim ilk günden beri bu duyguyu yoğun bir şekilde hissettim. Geçen sezon taraftarlarımız belki tribünlerde yoktu ama sosyal medyada ya da sokakta bana bu duyguyu hep hissettirdiler. Bu ilişki kendiliğinden doğal bir şekilde oluşmuş oldu. Havalimanında bu kadar büyük bir topluluk tarafından karşılanmayı hiç beklemiyordum. Gerçekten benim için unutulmaz bir andı. Taraftarlarımız, Beşiktaş’a duydukları aşkı havalimanında bir kez daha göstermiş oldu.

Benim favorim beyaz forma ama gri formayı da beğendim. Beşiktaş’ın daha önce gri rengi kullandığını bilmiyordum. Türk bayrağının ortada yer alması formaya çok güzel bir hava kattı.”

Taraftarlarımızın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum

“Yüksek heyecan ve duygularla oynayan bir oyuncuyum. Taraftarlarımızın önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Sezon içinde zorlanılan, sıkıntıya düşülen durumlarda taraftarlar itici güç olarak devreye girip katkı sağlayabiliyor. O anlamda önümüzdeki sezonun çok farklı olacağını düşünüyorum.”

Beşiktaş’ı Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz

“Kariyerimdeki birçok ilki Beşiktaş’ta yaşadım. İlk golümü burada attım, ilk kupalarımı burada kazandım. Kariyer sezonumu burada oynadım. Önümüzdeki dönem yine bir ilki yaşayacağım ve ilk kez Şampiyonlar Ligi arenasında forma giyeceğim. Şampiyonlar Ligi seviyesi farklı, mutlaka zor olacaktır. Beşiktaş formasıyla o arenada yer alacak olmak heyecan verici bir şey. Futbolcular olarak, Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız.

Geçtiğimiz sezondan iki unutamadığım maç var. On kişi kaldığımız ve attığım golle kazandığımız maç ve Göztepe maçı. Göztepe maçının son anlarında hocaya sürekli averaj hesabını soruyordum. O iki maçı unutamıyorum.”

Şampiyonluk hikayesini oluşturan etkenler

“Şampiyonluğa giden yolda herkesin birbirine sevgisi ve saygısı vardı. Takım içindeki arkadaşlık ilişkileri yerli yerine oturdu. Bazı zamanlar oyunla ilgili fikir ayrılıkları olsa bile krize dönüştürmeden kendi içimizde doğru bir iletişimle çok güzel çözdük. Herkes birbirinin fikrine saygı duydu. Güzel bir arkadaşlık ve dayanışma ortamı oluştu. Şampiyonluk hikayesini yaratan etkenler bunlardı.

Hocanın öne çıkan özelliği, tek kelime ile teknik. Hocanın oyun felsefesinde teknik her şeyden daha önemli. Hoca, idmanlarda teknik anlamda bir şeyin düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorsa hemen oyunu durdurup gerekli açıklamayı yapıyor.”

Rosier, röportajı “İnşallah şampiyon Beşiktaş” diyerek noktaladı.

Haber Videosu


Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık