Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rosier 4 yıllık sözleşmeye imza atacak

Rosier 4 yıllık sözleşmeye imza atacak

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş geçen sezon kadroda kiralık olarak oynayan ve büyük verim aldığı Valentin Rosier’i kalıcı kadrosuna kattı. Siyah beyazlı kulüp, futbolcunun kulübü Sporting Lizbon ve menajeri ile uzun süren pazarlıkların ardından mutlu sona ulaştı.

Sezon sonunda bu yana süren pazarlıklar taraflar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle adeta yılan hikayesine dönmüştü ancak Rosier’in de Beşiktaş’ta oynamak istediğini dile getirmesi sonucu taraflar dün bir kez daha masaya oturdu ve anlaşma sağlandı.

Buna göre Beşiktaş, Fransız sağ bekin bonservisi için Sporting’e 4.5 milyon Euro ödeyecek. Rosier ise yıllık 1 milyon Euro karşılığında 4 yıllık, toplam 4 milyon Euro’luk sözleşmeye imza atacak.

G.Saray’ın talip olduğu ancak her fırsatta Beşiktaş’a olan sevgisini dile getiren 24 yaşındaki Rosier’in Kurban Bayramı sonrası İstanbul’a gelerek resmi imzayı atması ve takıma katılması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık