Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Romain Saiss Beşiktaş'la imza için Türkiye'ye geliyor!

Romain Saiss Beşiktaş'la imza için Türkiye'ye geliyor!

Beşiktaş'ta başkanlık seçiminin geride kalmasının ardından artık gözler yeni sezona çevirildi. Spor Arena'da İsmail Er'in haberinde yer alanlara göre; transfer çalışmalarına devam eden siyah beyazlılar, Faslı stoper Romain Saiss’te mutlu sona ulaştı. Premier Lig ekibi Wolves ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcunun Türkiye’ye gelerek resmi sözleşmenin altına imza atması bekleniyor.

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, isim vermeden yaptığı açıklamada, “Stoper bölgesi için Dünya Kupası’nda forma giyecek 2 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Taraftarlarımızın yüzünü güldürecek isimleri alacağız” dedi.

ISMAEL ÇOK İSTEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael, Saiss’in alınmasını çok istedi. Üçlü savunma için ideal olan ve yüksek bir tekniğe sahip tecrübeli stoper, aynı zamanda ön libero bölgesinde de görev yapabiliyor. Siyah beyazlıların daha önce de gündemine gelen Saiss, o dönem ön libero için bakılıyordu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık