Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rıza Çalımbay'dan oyuncularına: Bu takımın tek eksiği motivasyon

Rıza Çalımbay'dan oyuncularına: Bu takımın tek eksiği motivasyon

Beşiktaş’ta teknik direktör olarak ikinci dönemine galibiyetle başlayan Rıza Çalımbay milli arada sakat oyuncuların iyileşeceğini belirtirken takımdaki tek eksiğin motivasyon olduğunu söyledi. Edinilen bilgilere göre; Çalımbay bunu da 9 Aralık’ta Fenerbahçe ile oynayacakları maça kadar çözüp derbiye fiziken diri, mental olarak güçlü bir şekilde çıkacaklarını ifade etti.

KENDiLERiNi BULACAKLAR

Çok sayıda sakatlarının olduğunu hatırlatan deneyimli teknik adam “Bunların iyileşmesi için sağlık ekibimiz çalışıyor. Takımımızı toparlamaya çalışıyoruz. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Futbol Şube Sorumlumuz Emre Kocadağ sürekli futbolcularla bire bir konuşarak moral veriyor. Takımda şu anda kimsenin parasal sorunu yok. Tek sıkıntı motivasyon. Bu konuyu da Fenerbahçe maçına kadar çözeceğimize inanıyorum” dedi. Takımda yetenekli yıldız oyuncuların bulunduğuna dikkat çeken Çalımbay “Birçok transfer yapılmış ama çoğu yeteneklerini ortaya çıkartamamış. Bu isimleri zamanla takıma kazandırarak tribünleri heyecanlandıracağız” diye konuştu.

ÇALIMBAY DÖRT TAKVİYE İSTEYECEK

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın ara transferde yönetimden dört isim istemesi öngörülüyor.

Spor Arena'nın haberine göre; Çalımbay’ın sürekli sakatlanan Bailly’nin yerine bir stoper, Salih, Gedson ve Amir’den biri sakatlandığında yerine koyacak futbolcu olmayan orta sahaya en az 1, hatta 2 futbolcu transferi istemesi bekleniyor. Bunun yanı sıra sol bek takviyesinin de transfer listesine yazılması söz konusu. Bu arada geçen sezondan bu yana sakatlıklarla boğuşan ve iyileştikten sonra bile sürekli sakatlanan Ghezzal, şans bulamayan Umut Meraş, Onana ve Emrecan Bulut’a da teklif gelirse değerlendirilmesi düşünülüyor. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık