Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rıza Çalımbay'dan kadro dışı kararıyla ilgili açıklama!

Rıza Çalımbay'dan kadro dışı kararıyla ilgili açıklama!

Çalımbay, “Buraya iddialı gelmek isterdik ama maalesef herhangi bir iddiamız yok. Bütün amacımız maçı kazanmak, başka bir düşüncemiz yok. Yarın alacağımız galibiyet önümüzdeki maçlar için moral olacaktır. Elimizdeki kadronun en iyisini sahaya sürüp buradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Genç arkadaşlara şans vereceğiz. Ben de altyapıdan yetiştim. Kadro dışı bıraktığımız oyuncular var. Sakat oyuncularımız var. Genç oyunculara ihtiyacımız olacak. Sadece ihtiyaç olduğu için değil aynı zamanda iyi oldukları için onlardan yararlanacağız" diye konuştu.

"Kadro dışı kararına herkes saygı göstermeli"

Edinilen bilgilere göre; hafta içi 5 oyuncunun kadro dışı bırakılmasıyla ilgili de konuşan Çalımbay, "Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba takımla ilgili yaptıkları araştırmadan sonra gerekeni yaptı. Kadro dışı kararına herkes saygı göstermeli. Transfer konuşmak için erken. Önümüzde üç tane maç var. Bu maçları en iyi şekilde tamamlamalıyız. Bu maçlar transferden daha önemli. Oyuncularla bireysel ve toplu olarak sürekli görüşme halindeyim. Göreve geldiğimde oyuncularda bir kırgınlık vardı ama o hava dağıldı. Oyuncular eskiye nazaran daha iyi bir hale geldiler. Takımımızla yemekte bir araya geldik. Yemek gayet güzel geçti. Beş günlük bir kamp düşünmüştük. Süper Kupa maçı nedeniyle maçımızı cumartesi günü oynayacağımızı öğrenince kampı iptal ettik" ifadelerini kullandı.

"Halil Umut Meler'e yapılan iğrenç bir şey"

Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili de görüş belirten tecrübeli teknik adam, "Halil Umut Meler’e yapılan iğrenç bir şey. Gördüğüm zaman çok üzüldüm. Neticede futbol oynuyoruz ve üç ihtimal var. Her sonucu hazmetmek gerekir. İnşallah böyle bir şey tekrar yaşanmaz” diyerek sözlerini tamamladı.

Ersin Destanoğlu: “Yarın kazanıp ülkemize dönmek istiyoruz”

Siyah-beyazlı file bekçisi Ersin Destanoğlu ise, “Buraya iddialı bir şekilde gelmek isterdik. Maalesef grupta işler istediğimiz gibi gitmedi. Yarın kazanıp ülkemize dönmek istiyoruz. Genç futbolcularımızı kadromuzda görmekten mutluluk duyuyorum. Ne kadar çok genç oyuncumuz kadromuzda olursa kulübümüzün geleceği adına güzel şeylerin yakın olacağını düşünüyorum. Genç futbolcuların verilen şansı iyi değerlendirmesi hem kulübümüz hem de ülke futbolu için çok önemli. Bir kaleci olarak öndeki oyuncuların sürekli değişmesi bir dezavantaj. Sahada elimizden geleni yapmamız lazım. Bizim açımızdan gidişat iyi değil. Maçları kazanmamız lazım” açıklamasında bulundu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık