Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rıza Çalımbay'dan genç oyuncuların durum değerlendirmesi!

Rıza Çalımbay'dan genç oyuncuların durum değerlendirmesi!

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun altıncı ve son hafta karşılaşmasında İsviçre'nin Lugano takımıyla yapacakları maç öncesinde Letzigrund Stadı'nda bir basın toplantısı düzenledi. Çalımbay, takımın hedeflerinin maçı kazanmak olduğunu vurguladı.

Edinilen bilgilere göre; Rıza Çalımbay, "Ne olursa olsun, iddiamız da olmasa bütün amacımız maçı kazanmak." şeklinde konuştu ve ekledi, "Başka hiçbir düşüncemiz yok. Eksik de olabiliriz, başka durumlar da olabilir. Ancak ne olursa olsun buraya kazanmaya geldik." dedi. Ayrıca, Çalımbay bir galibiyetin takıma diğer karşılaşmalar için moral vereceğini dile getirdi.

Takımdaki genç oyunculara da fırsat tanıyacaklarını belirten Çalımbay, "Ben de Beşiktaş'ın altyapısından yetişmiş birisiyim. Onun için iyi olan arkadaşlarımızı Sakaryaspor maçında oynattık. Bundan sonra da oynatacağız, kalan maçlarımızda da yüzde 90 kullanacağız. Çünkü biliyorsunuz 5 tane kadro dışı arkadaşımız var, sakatlarımız da var. O yüzden her zaman onlara (gençlere) ihtiyacımız olacak. İhtiyaçtan ziyade iyi oldukları için arkadaşlarımızı buraya çağırıyoruz. Onlardan her türlü şekilde yararlanacağız. Yarın 11'de olur, sonradan oyuna girerler önemli değil ancak mutlaka yararlanacağız." ifadelerini kullandı. 

'ÜÇ MAÇ TRANSFERDEN DAHA ÖNEMLİ'

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımın transfer politikası ve devre arası planları hakkında konuştu. Çalımbay, devre arasını şu an için konuşmanın erken olduğunu belirtirken, takımın transfer ihtiyaçlarını ve hangi pozisyonlara oyuncu alınması gerektiğini değerlendirdiğini ifade etti.

"Önümüzde 3 tane maçımız var. O maçları iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor." diyen Çalımbay, bu maçların öneminin transfer düşüncelerinden daha ağır bastığını vurguladı.

"İNŞALLAH BİR DAHA YAŞANMAZ"

Beşiktaş'ta 5 oyuncunun kadro dışı bırakılmasının yönetim kararı olduğunu vurgulayan Çalımbay, bu karara saygı gösterilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Çalımbay, "(Halil Umut Meler'e yönelik saldırı) Bu hakikaten iğrenç ve olmaması gereken bir şey. Hele hele üst düzey başkan seviyesindeki birinin yapmaması gereken bir davranış. Bunu gördüğümde çok üzüldüm. Hele hele yerdeyken kafasına vurmak, tekme atmak... Futbolda galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik var. Hepsini de yaşıyoruz. Antrenörler de futbolcular da bunu yaşıyor. Oyun bu, yenildiğinizde bunu hazmedeceksiniz. Başkan statüsündeki arkadaşımızın da orada daha yapıcı olması gerekiyor. Bu olayların çıkması kötü bir şey. İnşallah bundan sonra bir daha yaşanmaz." ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık