Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'a ilaç gibi geldi!

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'a ilaç gibi geldi!

Kartal’ın Başakşehir ve Samsun maçlarından 6 puan alması, uzun süredir mutsuz olan siyah beyazlı camiadaki havayı tersine çevirdi. Tecrübeli teknik adam hem futbolcuların hem taraftarların güvenini kazanırken, başkan adayları Adalı ve Arat’ın, “Seçilirsek Çalımbay’la çalışacağız” demeleri, takımdaki ‘Kongre sonrası yine mi hoca değişecek?’ endişesini ortadan kaldırdı.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; sezonun ilk 11 haftasında hedeflerinin gerisinde kalan Beşiktaş, aradığı huzuru ve çıkışı Rıza Çalımbay’ın teknik direktörlüğe gelişiyle buldu. Çalımbay yönetimindeki Kartal, sakat olan çok sayıda oyuncusundan yoksun olmasına rağmen Başakşehir ve Samsun maçlarından 6 puan almayı başardı. Bu galibiyetler camiada Çalımbay’a duyulan güveni de artırdı. Nitekim 3 Aralık’taki kongrede başkan adayı olan Serdar Adalı ve Hasan Arat, seçilmeleri halinde Çalımbay’la çalışacaklarını şimdiden ilan ettiler.

CENK TOSUN: TAKIM ARTIK TOPARLANDI

Adalı ve Arat’ın bu açıklamaları ‘Kongreden sonra teknik direktör kim olacak?’ sorusunu ortadan kaldırırken futbolcuların rahatlamalarına yol açtı. Siyah beyazlı ekibin kaptanlarından Cenk Tosun, Rıza Çalımbay’ın gelişi sonrası oynanan 2 maçın da kazanılmasının takımdaki havayı olumlu yönde değiştirdiğini söyledi. Sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen arkadaşlarının dönmesiyle gerçek güçlerine kavuşacaklarını belirten tecrübeli futbolcu, “Eksik kadroyla çıktığımız Başakşehir ve Samsun maçlarından alınan galibiyetler moral açısından bize büyük katkı yaptı. Artık takım olarak toparlandığımızı söyleyebilirim. Sakat olan arkadaşlarımızın da katılımıyla taraftarlarımıza gerçek Beşiktaş’ı yeniden izleteceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı..

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık