Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rıdvan futboluyla göz dolduruyor

Rıdvan futboluyla göz dolduruyor

Siyah-Beyazlı takımın başına Sergen Yalçın’ın gelmesi sonrasında kendisine verilen şansı oldukça iyi şekilde değerlendiren Rıdvan Yılmaz, başarısının karşılığını almıştı. Önce ilk 11’in değişilmez ismi olan ve sonrasında istikrarını sürdürerek A Milli Takım ’a geçiş yapan 20 yaşındaki futbolcu, Cebelitarık mücadelesinde ortaya koyduğu 45 dakikalık performansla Beşiktaş Camiası’nın göğsünü kabarttı. Dünya Kupası Elemeleri’nde Cebelitarık’ı önceki gün 6-0 yendiğimiz maça ikinci yarıda dahil olup 2 asist yapan Rıdvan, günün yıldızlarından biri olmayı başardı.

Sahada kaldığı 45 dakikalık bölümde takım arkadaşlarına 27 pas gönderip yüzde 100’lük bir başarı yüzdesi yakalayan genç yıldız, Merih Demiral ve Serdar Dursun’a yaptığı asistlerle göz kamaştırdı. Görev yaptığı süre boyunca sol koridor hattını oldukça iyi kullanan Rıdvan, yaptığı asistlerle Ay-Yıldızlılar’ın farklı kazanıp grupta ikinci sıraya yükselmesine yardımcı oldu. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, “Farklı kazanmamız gerekiyordu. Hocamız oyuna alınca benim ileri çıkmam gerektiğini söyledi. 2 asist yaptım. Umarım daha fazla katkıda bulunurum. Karadağ maçında da elimizden geleni yapacağız” diyerek Dünya Kupası’na ne kadar katılmak istediğini gösterdi.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık