Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Redmond açıklamalarda bulundu

Redmond açıklamalarda bulundu

Taraftarların sevgisi ve desteğinden çok etkilendiğini belirten İngiliz futbolcu Nathan Redmond’un açıklamaları şöyle:

“Türkiye’ye geldiğimden beri gördüğüm en önemli şey, taraftarlarımızın bitmek bilmeyen sevgisi ve desteği. İstediğimiz sonuçları alamasak da taraftarlarımızın gösterdiği sevgi ve destek inanılmaz.

Önümüzdeki maça hazırlanmak için zamanımız var. Çok çalışıp taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz.

İngiltere’de oynadığım dönemde Manchester City ile oynadığımız maçta Guardiola, çok iyi bir oyuncu olduğumu söyledi ve bana övgülerde bulundu. Bir önceki sezon oynadığımız maçta daha da iyi oynadığımı belirtti.

İngiltere ligi, dünyanın en iyi ligi. Orada oynamış oyuncuların varlığı, tecrübelerini sahaya yansıtmaları takıma katkı verecektir. Yeni bir takımız. Birbirimizi tanımaya çalışıyor, hangi özelliklerimizin daha iyi olduğunu öğreniyoruz. Hepimizin amacı Beşiktaş için maçlar kazanmak. Bunu da başaracağız.

Kendimi sol ve sağ kanatta iyi hissediyorum. Başka pozisyonlarda da oynayabiliyorum. Burada beklediğimden iyi bir lig ve ortam var. Tesisler, sahalar çok iyi. Vodafone Park’taki atmosfer harika. İngiltere ile burası arasında oyun temposu anlamında fark var. Burada oyunun temposu daha ağır.

İngiltere’den teklifler vardı. Beşiktaş’ın bir süredir bana ilgisi bulunuyordu. Hoca ve Dele Alli ile konuştuktan sonra en önemlisi ailemle konuştuktan sonra bana gösterilen ilginin hoşuma gitmesi neticesinde yeni bir maceraya atılmaya karar verdim. Söylentilerle resmiyet arasında fark var. Yönetimle sportif direktörle hocayla ve İngiltere’de oynamış arkadaşlarımla konuştum. Hocamızdan projesini dinledim. Bunların sonucunda buraya gelme konusunda motivasyonum arttı.

David Beckham, kariyerinin en güzel yıllarının İngiltere dışında geçtiğini bana söyledi. Beşiktaş’ın ve Vodafone Park’ın farklı bir atmosfere sahip olduğunu anlattı. Burayı iyi değerlendirmemi ve keyif almamı tavsiye etti.

İngiltere’de hakemler, oyuncuların basit şekilde faul alma çabalarından etkilenmiyor. Türkiye’de ise kolay faul çalınabiliyor. Bu durum oyunu yavaşlatıyor. Rakipler bizden puan almak için oyunu yavaşlatmaya, baskımızı hafifletmeye çalışıyor. Bununla da mücadele etmeliyiz.

Zirveden iki puan gerideyiz. Geleceğe olumlu bakmalıyız. Önemli olan şey, ligin sonunda nerede olacağımızdır. Savaşmaya ve mücadele etmeye devam etmeliyiz. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık