Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Premier Lig'in gözü, Semih Kılıçsoy'da!

Premier Lig'in gözü, Semih Kılıçsoy'da!

İngiltere'nin dev takımları, Semih’i takibe aldı. Siyah-Beyazlı yönetim ve teknik ekibin performansından memnun olduğu başarılı oyuncu, gelecek ay A Milli formayı giymeye de hazırlanıyor. Semih’in, Beşiktaş’taki başarısını Türkiye Milli Takımı'nda da sürdürmesiyle değerini daha da artırması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ın öz kaynak düzeninden yetişen Semih Kılıçsoy, bu sezon elde ettiği fırsatı iyi şekilde değerlendirmişti. Süper Lig’de 8 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek 10 kez skora katkı yapan Semih, 2024 yılının en çok tabelaya etki eden ismi olmayı başarmıştı. Yaptığı büyük çıkışla Avrupa transfer gündemine de hızlı bir giriş yapan 18 yaşındaki golcü için Premier Lig kulüpleri şimdiden yarışıyor! Öte yandan Beşiktaş, yeni hocası Fernando Santos döneminde kalesini 4 maçta gole kapatarak savunma futbolu anlamında iyi sinyaller verdi. Detaylara göz atalım...

Santos’lu Beşiktaş gole kapalı...

Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos takıma oynattığı futbol nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olmasına rağmen deneyimli çalıştırıcı ile birlikte takımın savunmasındaki gelişim dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmaları 3-1 kaybeden Kartal, sonrasında sahasında çıktığı 4 maçta ise kalesini kapatmayı başardı. Beşiktaş, bu seride 3 kez kazanırken 1 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Süper Lig tarihinde Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk dört iç saha maçında gol yemeyen ilk teknik direktör Fernando Santos oldu.

Beşiktaş'ın kapısını çalacaklar!

Yetenekli futbolcu için Tottenham, Wolverhampton ve Aston Villa’nın ardından Arsenal de devreye girdi. Alman ve Hollanda kulüplerinin de radarında bulunan başarılı oyuncuyu takibe alan Ada kulüpleri, sezon sonunda dev tekliflerle Kara Kartal’ın kapısını çalacak.

Avusturya ve Macaristan kadrosunda yer alacak

Geleceğiyle ilgili olarak yaptığı tüm yorumlarda kariyerine Beşiktaş’ta devam etme planları yaptığını söyleyen Semih Kılıçsoy’un Siyah-Beyazlılar’la 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Yönetim ve teknik ekibin oldukça memnun olduğu genç oyuncu, A Milli formayı giymeye hazırlanıyor. Türkiye’nin hazırlık maçları kapsamında Avusturya ve Macaristan’la mart ayında oynayacağı 2 karşılaşmanın kadrosuna dahil edilmesi beklenen Semih’in, AyYıldızlı formayla ortaya koyacağı performansın ardından değerini katlaması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık